2 360 3

Мечка влезе в американски затвор

Пострадали няма, само изплашени...

Снимка: Twitter
Снимка: Twitter
Денис Джамбазов

Арестанти в американски затвор точно си мислеха, че по-зле не може да стане. Оказа се, че може. Мечка проникна в затвор в Ла Плата, щата Колорадо.

Силите за сигурност разпространиха снимки от офанзивата на животното, което прескочи ограждение с бодлива тел и се озова на територията на окръжния затвор в град Дуранго.

За щастие на затворниците черната мечка не стигна до килиите им, за да се запознаят отблизо. Животното се качи на дърво и избяга към гората.

Полицията разпространи снимки и дори погледна шеговито на случилото се. Потребители в социалните мрежи написаха, че на затворниците едва ли им е било толкова забавно.

Шерифът на град Дуранго разкри, че мечката е била голяма – с тегло над 100 килограма. „Редовно сме се натъквали на елени и лосове, но никога на мечка“, заявиха от затвора, който се намира близо до дивата природа.

САЩ


Още по темата

 • Каратист наби мечка

  Каратист наби мечка

  Японец е успял да отблъсне атака на мечка чрез уменията си по карате, съобщи РИА Новости. Хирохито Миагава е на 68 години. Той е експерт по бойни ...
  2.08.2017
  11 157
  24

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Kcaniba
  Отговор
  1 16:44  07.07.17
  Руска ли е мечката...Вова ли се казва
 • А стига бе!
  Отговор
  2 21:08  07.07.17
  Все се е случвало да бягат, ама да влезе доброволно може само мечка и циганин! И единия и другия, за да го хранят на държавна сметка!
 • Гост
  Отговор
  3 01:53  08.07.17
  Знае тя . Ще я хранят и поят и легло ще има . И едвали някой от пандизчиите ще посмее да я тормози .

Напиши коментар:


Публикувай