10 Юли, 2017 23:59 4 376 2

Християна Лоизу с нова песен (ВИДЕО)

  • християна лоизу-
  • песен-
  • видео
Християна Лоизу с нова песен (ВИДЕО) - 1
Християна Лоизу

„Едно в едно“ е заглавието на новия проект на победителката от четвъртия сезон на X Factor, Християна Лоизу. Динамичното поп-парче, чиято премиера се състоя в петък, 7 юли, е по музика на шведския хитмейкър Ollipop, а текстът е писан от Venci Venc’ с участието на дуетната му половинка Pavell.

Сценаристът и режисьор на видеото на „Едно в едно“ Бойко Щонов казва за Християна: „Очарован съм от това момиче, тя е страхотно талантлива, слънчева и е истински боец! През цялото време се стараеше да изпълни задачата си по най-добрия начин. Не спря да пее и танцува, въпреки 40-градусовата жега и нито веднъж не се оплака!“. За нейна екранна половинка режисьорът и продуцентите ѝ от Вирджиния Рекърдс избират бившия модел Методи Илиев.

„Влюбена съм в тази песен от момента, в който я чух за първи път, целият проект е още една реализирана мечта за мен! Винаги съм искала да снимам клип, в който да танцувам и да играя роля. С Методи се почувствах комфортно от самото начало. Той и Бойко ме предразположиха да се отпусна и мисля, че успях да дам най-доброто от себе си“, споделя Християна.

През септември тя ще продължи турнето си с концертната версия на рок-операта „Исус Христос – суперзвезда“ на Пловдивската опера, в която изпълнява партията на Мария-Магдалена, редом с Наско от Б.Т.Р. в ролята на Пилат Понтийски.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 чух и видях

    0 0 Отговор
    Християна пее страхотно респект и много я харесвам, но това парче изобщо не струва и не й пасва ! Жалко, че са похабили пари за него, а и за клип можеше да направят нещо много по-добро и хитово. Вината си е на продуцента и пожелавам на Християна следващото парче да е по-хубаво, защото още едно такова и публиката, ще я забрави нищо, че е страхотен талант, примери бол!
  • 2 гамена

    0 0 Отговор
    Нито си чул нито си видял