Last news in Fakti

11 Юли, 2017 02:45 2 519 0

Холивудски продуцент, Искрен Пецов и Краси Радков на Мис Созопол

  • зий ребело-
  • мис созопол-
  • краси радков
Холивудски продуцент, Искрен Пецов и Краси Радков на Мис Созопол - 1
Краси Радков

Холивудският продуцент с български корен Зий Ребело ще е специален гост и част от журито на конкурса Мис Созопол на 18 юли на Амфитеатъра. Той пристига в България по покана на една от телевизиите и летните празниците в Созопол ще са част от визитата му.

Ребело ще оцени подобаващо качествата на дванадестте красавици красавици, като компания в журито ще му правят кметът на града Панайот Рейзи и един куп носителки на титли за красота.

Водещ на бляскавото събитие ще е Искрен Пецов, който ще представи и новите си летни хитове. Огненото шоу Ф4 ще нагорещи обстановката, а Краси Радков ще изнесе самостоятелно 15-минутно представление точно преди награждаването на победителката. След конкурса гостите пък ще се насладят на концерта на Рафи.

Очаква се на Амфитеатъра да присъстват над 1000 души, които ще станат свидетели на избирането на Мис Созопол 2017-а година. Победителката ще представя града на националния конкурс Мис България.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА