1 241 0

Будилник в стената (ВИДЕО)

Цели 13 години едно семейство от Пенсилвания търпяло звука от алармата на будилника

Снимка: shutterstock
Снимка: shutterstock
Милена Трачева

Зад стените на дома, обитаван от едно семейство от Питсбърг, в продължение на 13 години се спотайва шумна заплаха, която всеки божи ден напомня за себе си точно в 18:50 или 19:50, в зависимост от това кое време на годината е. Точно така. В стената на Силвия и Джери Лин бил заклещен будилник.

Всяка вечер семейството чувало часовника, който наскоро беше премахнат от местна компания за отоплителни системи.

И за всички тези години те никога не почувствали нуждата да извадят досадния будилник, защото: "Това е чудесна тема за разговор, особено с нови хора", споделя Джерицитиран от KDKA-TV.

Всичко започнало именно преди 13 години, когато семейството започнало да ремонтира къщата си. Мъжът споделя, че по невнимание изпуснал часовника във вентилационна шахта през септември 2004 г., докато правел ремонт на дома си.

Когато това се случило, алармата на часовника била настроена да се включи 10 минути по-късно, за да сигнализира на Лин къде да пробие дупка във всекидневната, за да монтира телевизионен приемник.

Мъжът допълва, че очаквал алармата да продължи да се включва не повече от два или три месеца, като предполагал, че за това време батерията ще се изтощи, но грешал. Алармата се включвала в уречения час в продължение не на 3 месеца, а на цели 13 години.

През юни местен телевизионен канал показа репортаж за будилника, който през всичките тези години тормозел обитателите на къщата. Тогава Кийт Андрийн и Доун Мичелучи от компания за отоплителни и охлаждащи системи решили да се притекат на помощ на семейство Лий и да извадят заклещения будилник. Те отишли в къщата и го измъкнали през гаражната шахта.

Батерията му била ръждясала, но още работела.

САЩ


Напиши коментар:


Публикувай