Last news in Fakti

11 Юли, 2017 15:49 2 267 0

Будилник в стената (ВИДЕО)

  • будилник-
  • аларма-
  • стена-
  • пенсилвания-
  • сащ-
  • заклещен-
  • отоплителна компания-
  • ремонт-
  • вентилационна шахта

Цели 13 години едно семейство от Пенсилвания търпяло звука от алармата на будилника

Будилник в стената (ВИДЕО) - 1
Снимка: shutterstock

Зад стените на дома, обитаван от едно семейство от Питсбърг, в продължение на 13 години се спотайва шумна заплаха, която всеки божи ден напомня за себе си точно в 18:50 или 19:50, в зависимост от това кое време на годината е. Точно така. В стената на Силвия и Джери Лин бил заклещен будилник.

Всяка вечер семейството чувало часовника, който наскоро беше премахнат от местна компания за отоплителни системи.

И за всички тези години те никога не почувствали нуждата да извадят досадния будилник, защото: "Това е чудесна тема за разговор, особено с нови хора", споделя Джерицитиран от KDKA-TV.

Всичко започнало именно преди 13 години, когато семейството започнало да ремонтира къщата си. Мъжът споделя, че по невнимание изпуснал часовника във вентилационна шахта през септември 2004 г., докато правел ремонт на дома си.

Когато това се случило, алармата на часовника била настроена да се включи 10 минути по-късно, за да сигнализира на Лин къде да пробие дупка във всекидневната, за да монтира телевизионен приемник.

Мъжът допълва, че очаквал алармата да продължи да се включва не повече от два или три месеца, като предполагал, че за това време батерията ще се изтощи, но грешал. Алармата се включвала в уречения час в продължение не на 3 месеца, а на цели 13 години.

През юни местен телевизионен канал показа репортаж за будилника, който през всичките тези години тормозел обитателите на къщата. Тогава Кийт Андрийн и Доун Мичелучи от компания за отоплителни и охлаждащи системи решили да се притекат на помощ на семейство Лий и да извадят заклещения будилник. Те отишли в къщата и го измъкнали през гаражната шахта.

Батерията му била ръждясала, но още работела.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА