3 255 0

Мобилните къщи на звездите

Ето къде живеят звездите, докато са на турнета или снимат филми далече от вкъщи

Милена Трачева

Къде живеят звездите докато пътуват на турнета или снимат далече от дома? Някои отсядат в скъпи хотели, други просто си купуват „мобилни къщи". Така винаги се прибират „у дома" след безкрайния снимачен ден или поредния концерт.

Голям фен на мобилните къщи е Уил Смит.

На колела ли казах? Представете си -те са 22! Ето и още впечатляващи цифри: на територията на 111кв. метра жилищна площ има 14 телевизионни монитора и технологични въведения на стойност между 100 и 125 хиляди долара, гранитният плот в кухнята се оценява между 100 и 200 хиляди долара....

Всъщност по- лесно е просто да кажем, че „The Heat" струва 2 милиона и половина долара.
Не може да си го позволите да го купите.

Но може да го наемете, за да се почувствате звезда макар и само за седмица, но ще трябва да се разделите с 9 000 долара за тези седем дни.

Дали си струва ще кажете след разходката из мобилната къща, която се превръща в мезонет само с натискането на един бутон.

Заповядайте в хола, където Уил Смит прекарва време със семейството си и приятелите си.

Надникнете и в собствената гримьорна на актьора.

Вратите в този дом ще ви пренасат в „ Междузвездни войни". А само с натискане на един бутон вторият етаж се отваря и издига с още метър и 10 см. Това става чрез 8 бутала и 1 тон налягане.
Така спокойно може да се разходите из конферентната зала за работни срещи, с най-високо технологичното оборудване.

Ако ви е любопотно да видите повече подробности за дома на Уил Смит гледайте трейлъра на поредицата „Мобилни къщи на звездите" по телевизионния канал Fine Living:


В „Мобилните къщи на звездите" Картър Устърхаус предоставя на зрителите изключителен достъп до някои от невероятните автобуси, каравани и кемпери на известните личности, които прекарват доста време на път. Ще видите още шикозния дом на колела на Вин Дизел, който се преобразява пред очите ни, както и луксозната резиденция на Кристина Агилера.Още по темата

 • Уил Смит ме спаси с $ 5 млн.

  Уил Смит ме спаси с $ 5 млн.

  Актьорът от „Бързи и яростни“ Тайриз Гибсън призна, че семейството на Уил Смит му е помогнало с $ 5 млн., за да покрие разноските по ...
  11.11.2017
  8 172
  5

Напиши коментар:


Публикувай