1 653 1

Как се справя с любовта Джъстин Тимбърлейк?

Половинката му Бийл твърди, че тайната на брака им се крие в егоизма

Снимки: Instagram
Снимки: Instagram
Милена Трачева

Джесика Бийл и Джъстин Тимбърлейк са заедно от 10 години, а са женени от 5. Но как се справят със съвместния си живот и как успяват да опазят брака си, когато и двамата са толкова ангажирани с кариерите си?

Според Бийл връзката им функционира толкова добре, защото двамата имат еднакви ценности и една от тях е... егоизмът.

"Вярваме в лоялността и честността. Обичаме да се забавляваме. Харесваме едни и същи неща", каза Бийл в интервю. "Същото важи и за работата, ние сме много кариерно ориентирани, а за това трябва да си малко егоист."

36-годишният Тимбърлейк и 35-годишната Бийл имат 2-годишен син - Сайлъс. Бийл сподели, че егоизмът и родителството се съчетават трудно.

"Мислиш си, че си самоотвержен човек, а след това осъзнаваш, че не си", каза Джесика и допълни: "Тези малки хора идват и изискват толкова много и вече не разполагаш с времето си, нито пък е толкова важно това, което правиш. И ти става ясно, че животът ти се върти около този човек."

Тимбърлейк ще участва в два големи музикални фестивала през септември и декември. Освен това ще го видим и във филма на Уди Алън "Wonder Wheel". Той се появява и в "Тролчетата 2", а в същото време ще издаде и нов албум. Бийл пък участва в новия американски сериал "The Sinner".Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • 1 00:09  14.07.17
    Този коментар е премахнат от модератор

Напиши коментар:


Публикувай