14 Юли, 2017 00:02 2 274 1

Как се справя с любовта Джъстин Тимбърлейк?

  • джъстин тимбърлейк-
  • брак-
  • съвместен живот-
  • отношения-
  • джесика бийл

Половинката му Бийл твърди, че тайната на брака им се крие в егоизма

Как се справя с любовта Джъстин Тимбърлейк? - 1
Снимки: Instagram

Джесика Бийл и Джъстин Тимбърлейк са заедно от 10 години, а са женени от 5. Но как се справят със съвместния си живот и как успяват да опазят брака си, когато и двамата са толкова ангажирани с кариерите си?

Според Бийл връзката им функционира толкова добре, защото двамата имат еднакви ценности и една от тях е... егоизмът.

"Вярваме в лоялността и честността. Обичаме да се забавляваме. Харесваме едни и същи неща", каза Бийл в интервю. "Същото важи и за работата, ние сме много кариерно ориентирани, а за това трябва да си малко егоист."

36-годишният Тимбърлейк и 35-годишната Бийл имат 2-годишен син - Сайлъс. Бийл сподели, че егоизмът и родителството се съчетават трудно.

"Мислиш си, че си самоотвержен човек, а след това осъзнаваш, че не си", каза Джесика и допълни: "Тези малки хора идват и изискват толкова много и вече не разполагаш с времето си, нито пък е толкова важно това, което правиш. И ти става ясно, че животът ти се върти около този човек."

Тимбърлейк ще участва в два големи музикални фестивала през септември и декември. Освен това ще го видим и във филма на Уди Алън "Wonder Wheel". Той се появява и в "Тролчетата 2", а в същото време ще издаде и нов албум. Бийл пък участва в новия американски сериал "The Sinner".

Как се справя с любовта Джъстин Тимбърлейк?


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.