2 991 0

Ким Кардашиян се забърка в шумен наркоскандал (ВИДЕО)

Риалити звездата сама се оплете в оправданията си

Милена Трачева

Ким Кардашиян, около която от няколко дни се завихри буен скандал с наркотици, излезе с обяснение.

След като преди дни звездата публикува видео, на което на заден план се вижда "нещо като линии кокаин", интернет полудя. Клипчето събуди съмнения, че тя или някой от обкръжението ѝ приема наркотика.

Оправданията на половинката на Кание Уест не бяха едно и две и това разгневи феновете ѝ, пише сп. People.

В понеделник вечерта 36-годишната Ким публикува на пръв поглед невинно видео в Instagram. В него тя разказва на последователите си за работата си по колекция детски дрехи, които създава заедно с мъжа си Кание Уест. Това, което заинтригува хората обаче, не беше разказът ѝ, а това, което се видя върху масата зад нея - две линии бял прах.

Кардашиян побърза да се оправдае и да спре слуховете и спекулациите, които започнаха да се сипят като едри капки дъжд по време на лятна буря.

„Това е захар от Dylan's candy shop“ - оправда се тя, цитирана от Cosmopolitan.

Но никой не й повярва. „Разстилаш си захарта на пътечки? Ха-ха“ – иронизираха потребителите на социалните мрежи, където подобни коментари валяха без спир.

Това накара Кардашиян да се оправдае отново, този път с друга версия, което допълнително влоши нещата. Тя обясни, че белите линии са част от мрамора, от който е направена масата: "О хора, това е просто мраморна маса. Обикновена мраморна маса."

После тя написа: "“Добре хора, току що се връщам в моята хотелска стая и поглеждам към масата — същата гледна точка, това все още е там”, заяви тя в Snapchat, като отново снима мраморната маса.

Какво ще е следващото оправдание? Каква ли нова глупост ще се роди в главата ѝ.

САЩ


Напиши коментар:


Публикувай