1 830 3

Войната между Шарън Стоун и Мадона

Мадона отправи първия "изстрел", актрисата й отвърна

Снимка: БТА/АР
Снимка: БТА/АР
Иво Стойнев

Шарън Стоун отговори на писмото на Мадона, в което певицата я нарича посредствена актриса. Макар и писано през 90-те години на миналия век, написаното чак сега получава такова огромно внимание, след като бе показано на Huffington Post.

Поп кралицата винаги се е славила със своите резки и праволинейни изказвания. Писмото е само поредното доказателство.

„Ядосах толкова много хора и затова бях наказана, избутана в ъгъла и трябва да седя и да си мълча, докато други далеч по-безинтересни и скучни хора обират лаврите, за които се потрудих. Ужасно дразнещо е да чета, че Уитни Хюстън има кариерата, за която мечтаех, а Шарън Стоун филмовата кариера, която никога няма да имам.

И не защото искам да съм на мястото на тези жени, по-скоро бих умряла, те са толкова обикновени и винаги са били размахвани като някаква измерителна пръчка на добродетелността, целяща да ме унижи“, пише тя към „Джей“ – актьорът Джи Енос, с когото Мадж имаше кратък романс в онези години.

Когато Шарън Стоун узна за това, публично отговори на певицата.

„Скъпа Мадона, първо считам за абсурдни публикациите на вашите лични писма, но също така и аз публикувам свое“, написа Шарън Стоун във Facebook.

„Знайте, че съм ваш приятел. Честно, в някакъв момент съм искала да бъда рок звезда, но почувствах своята посредственост, за която пишете. И знам, че само тези, които остават на върха толкова дълго, побеждават своята посредственост с помощта на силните си страни и стават това, което са. Аз ви обичам и обожавам и няма да ви се противопоставя. Шарън.“

САЩ


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Гост 2
  Отговор
  1 13:28  15.07.17
  Стоун е с един от най високите коеф.интел.И като умна и мъдра жена не е счела да пада на нивото на мадона,която колкото е артистка,толкова е и певица.
 • Кабинчо
  Отговор
  2 16:54  15.07.17
  Две к.чки се хапят през фейса.
 • 3 21:40  15.07.17
  Този коментар е премахнат от модератор

Напиши коментар:


Публикувай