15 Юли, 2017 12:04 2 458 3

Войната между Шарън Стоун и Мадона

  • стоун-
  • мадона-
  • писма-
  • посредственост

Мадона отправи първия "изстрел", актрисата й отвърна

Войната между Шарън Стоун и Мадона - 1
Снимка: БТА/АР

Шарън Стоун отговори на писмото на Мадона, в което певицата я нарича посредствена актриса. Макар и писано през 90-те години на миналия век, написаното чак сега получава такова огромно внимание, след като бе показано на Huffington Post.

Поп кралицата винаги се е славила със своите резки и праволинейни изказвания. Писмото е само поредното доказателство.

„Ядосах толкова много хора и затова бях наказана, избутана в ъгъла и трябва да седя и да си мълча, докато други далеч по-безинтересни и скучни хора обират лаврите, за които се потрудих. Ужасно дразнещо е да чета, че Уитни Хюстън има кариерата, за която мечтаех, а Шарън Стоун филмовата кариера, която никога няма да имам.

И не защото искам да съм на мястото на тези жени, по-скоро бих умряла, те са толкова обикновени и винаги са били размахвани като някаква измерителна пръчка на добродетелността, целяща да ме унижи“, пише тя към „Джей“ – актьорът Джи Енос, с когото Мадж имаше кратък романс в онези години.

Когато Шарън Стоун узна за това, публично отговори на певицата.

„Скъпа Мадона, първо считам за абсурдни публикациите на вашите лични писма, но също така и аз публикувам свое“, написа Шарън Стоун във Facebook.

„Знайте, че съм ваш приятел. Честно, в някакъв момент съм искала да бъда рок звезда, но почувствах своята посредственост, за която пишете. И знам, че само тези, които остават на върха толкова дълго, побеждават своята посредственост с помощта на силните си страни и стават това, което са. Аз ви обичам и обожавам и няма да ви се противопоставя. Шарън.“


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост 2

    25 3 Отговор
    Стоун е с един от най високите коеф.интел.И като умна и мъдра жена не е счела да пада на нивото на мадона,която колкото е артистка,толкова е и певица.
  • 2 Кабинчо

    3 9 Отговор
    Две к.чки се хапят през фейса.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.