1 431 3

Развод! Той не отговаря на съобщенията ми!

Тайванка се разведе, защото съпругът ѝ я игнорирал онлайн

Снимка: shutterstock
Снимка: shutterstock
Милена Трачева

Жена се разведе със съпруга си, защото бил прекалено мълчалив. Бракът е бил разтрогнат официално от тайвански съд, след като жената се оплакала, че мъжът ѝ игнорира съобщенията, които тя му праща в социалната мрежа Line.

В продължение на цели шест месеца мъжът получавал и четял съобщенията на жена си, но не ѝ отговарял. Той не реагирал дори когато тя му написала, че е приета в болница след катастрофа.

Единственото съобщение, което съпругата получила, няколко седмици след като като му писала за трагичния инцидент, в който участвала, било лаконично писмо, в което се говорело за кучето им и получената поща.

Жената имала и други оплаквания, но съдът се фокусирал върху "мълчанието" на съпруга и на база на него произнесъл решението си.

„Съобщенията в Line са много важни доказателства. Те показват общото състояние на брака им, в който между страните липсва комуникация", се посочва в мотивите на съда.

Съпругът не се явил дори на делото за развод и не отговорил на изпратените му уведомления.

Въпреки отсъствието му обаче, разводът бил одобрен.

Китай


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Али Риза
  Отговор
  1 11:42  19.07.17
  Кой го знае къде другаде е намерил жена и го боли за таа :)))
 • Дедо МъдрЮ
  Отговор
  2 11:49  19.07.17
  Жена му сигурно е плещила за двама ! Отървал се е да благодари на съда ;)
 • Кака Гинка
  Отговор
  3 23:44  19.07.17
  Съдейки по прочетеното, те явно не са живели в една къща,щом са контактували само чрез социалните мрежи.Бил е някакъв много странен брак...

Напиши коментар:


Публикувай