Last news in Fakti

26 Юли, 2017 20:00 3 159 1

Мъжете признават кои са нещата, които жените трябва да знаят

  • мъже-
  • жеи-
  • връзки-
  • връзка-
  • семейство-
  • брак-
  • двойка-
  • гадже-
  • съпруг-
  • съпруга
Мъжете признават кои са нещата, които жените трябва да знаят - 1
Снимка: Shutterstock

Мъжете и жените се виждат едни други като странни извънземни същества. Да, имаме своите различия, но нито един от половете не е толкова неразгадаем. Просто трябва да се научим да говорим на техния език. Тези мъже признават кои са нещата, които искат приятелките им да разберат за тях.

1. Имам нужда приятелката ми да е честна и директна за нещата, а не аз да се чудя какво става. Това би опростило комуникацията ни толкова много.
2. Искам приятелката ми да ме гледа така сякаш съм единственият човек, който вижда.
3. Приятелката ми не би пробвала нещата в леглото, които ми се искат на мен и ме е страх, че бих потърсил това на друго място.
4. Искам приятелката ми да разбере, че няма да продължа да я преследвам, ако не полага никакво усилие за връзката ни.
5. Приятелката ми трябва да осъзнае, че може да се отпусне около мен. Аз няма да я нараня, защото наистина ми пука за нея.
6. Искам приятелката ми да си намери приятели. Не мога да бъда с нея всяка минута, всеки ден. Просто е прекалено. Имам да правя и други неща.
7. Искам приятелката ми да прекарва повече време в разговори с мен и по-малко в това да си измисля извинения защо не говори с мен или да си седи на телефона и да говори с други хора.
8. Приятелката ми трябва да спре да разказва толкова много на другите хора за мен. Приятелките ѝ вече ме гледат странно и е много неудобно.
9. Аз имам ужасно високо либидо и искам на приятелката ми да ѝ пука за сексуалния ни живот, колкото на мен.
10. Искам приятелката ми да си смени статуса на обвързана и другите момчета да спрат да я закачат. Твърде много ли искам?
11. Искам приятелката ми да започне да тренира с мен, за да си възвърне самочувствието. Тя натрупа около 20 килограма, но не знам как да я помоля без да изглеждам като гадняр.
12. Иска ми се приятелката ми да се облича малко по-провокативно, когато излизаме. Има страхотно тяло, но го крие.
13. Ще ми се приятелката ми да ми разкаже за сексуалното си минало.
14. Иска ми се приятелката ми да си пада по гушкането. Харесва ми чувството на близост.
15. Понякога ми се ще приятелката ми просто да млъкне.
16. Приятелката ми трябва да е по-сигурна в себе си, но да се отпуска повече в леглото.
17. Лошо ли е, че искам приятелката ми да спре да пише на бившия си? Дори бих скъсал с нея, заради това.
18. Чувствам се неадекватен, защото не знам как да накарам приятелката ми да се чувства точно толкова красива и важна, колкото всъщност е. А искам да се науча как да го постигна.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    2 0 Отговор
    Много въпроси, на които верния отговор е различен за всяка жена.