664 2

Козел vs. офис: Животното победи

С подозрения за грабеж започна работната седмица в „Аргоникс“, фирма за производство на полимери в САЩ, разкрива Би Би Си.

Девора Байкова

Служител на компанията пристигнал в офиса, за да окрие, че вратите му са разбити, а стъклата – счупени. Човекът незабавно се свързал с полицията, мислейки си, че става дума за влизане с взлом.

Когато обаче служителите в офиса на „Аргоникс“ в Колорадо осъзнали, че нищо не липсвало, започнали да преглеждат записите от камерите в помещението

Заподозреният дори не сметнал за нужно да покрие лицето си. Оказало се, че зад злопоуката се криел изключително свиреп козел.

Фирмата качила записа с козела в профила си в YouTube, като до този момент видеоклипът има повече от милион гледания.

Причините за свирепото поведение на козата останали неясни, затова хората започнали да развиват теории относно мотивите на животното.

"Вероятно е видял отражението си в стъклото, помислил си е, че това е друг козел, разгневил се е и се опитал да се пребори с него", предложи един от многото потребители на YouTube, коментирали под видеоклипа.

Директорите на фирмата останали с голяма бъркотия за почистване и необичаен застрахователен иск.

Местонахождението на козата е неизвестно, въпреки че може да се види, че си е тръгнала особено щастлива от мястото на престъплението в края на видеоклипа.Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Пазарен Либерализатор
  Отговор
  1 09:02  20.07.17
  Още веднъж я пуснете статията, че два пъти е малко...
 • незнайко
  Отговор
  2 11:10  20.07.17
  Тези тъпотии може да ги има само в САЩ. Цяло стадо минава по улицата в началото на клипа!

Напиши коментар:


Публикувай