26 Юли, 2017 07:00 4 462 2

Вашият хороскоп за днес, 26.07.2017 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • скорпион-
  • стрелец

Овен

Днес се възползвайте от предоставените ви нови възможности от делови партньори или влиятелни клиенти. Не е препоръчително за вас да се увличате по негативните емоции, дори и да сте предизвикани да ги демонстрирате. Възползвайте се от всеки удобен случай, за да се забавлявате.

Телец

Днес ще имате възможност да разширите познанствата и деловите си контакти. В случай, че ваш приятел ви потърси за съвет или подкрепа - не отказвайте да подадете ръка. Избягвайте срещите с хора, които ви натоварват емоционално.

Близнаци

Днес е напълно възможно мнозина от родените под този зодиакален знак да станат жертва на независещи от тях обстоятелства в професионалната и финансова сфера. Ако предусещате предстояща криза в тези две направления, може би е крайно време да се оттеглите от активната си позиция.

Рак

Днес внимавайте с наличните си парични средства и не предприемайте нови инициативи в материалната сфера. Твърде вероятно е да бъдете търсени от различни хора с молба за помощ. Не я отказвайте, за да можете и вие да разчитате на тяхната подкрепа. Отлично здраве.

Лъв

Днес дайте повече свобода на интимната си половинка. Мнозина от родените под този знак няма да успеят да предвидят задаващата се буря в професионалната сфера. Ще ви се наложи да се справяте с доста заплетени ситуации, от които няма да е ясно с какви наранявания ще излезете.

Дева

Днес ще ви се наложи да се нагърбите с разрешаването на не чак толкова приятни въпроси от служебен характер. Стремете се да премахнете някои свои стари дългове или рискувате да си имате сериозни проблеми с някои държавни органи. Здравето няма да ви създава проблеми.

Везни

Днес се стремете да браните достойно личните си интереси в професионално и финансово отношение. Не е изключено да имате увеличени отговорности спрямо членовете на вашето семейство. Не се поддавайте на манипулации.

Скорпион

Днес е необходимо да се адаптирате към една доста тежка атмосфера на работното си място. Ще се нуждаете от отлична организация, за да избегнете евентуалните проблеми. Ако нямате постоянен партньор, пред вас ще се открият нови възможности да се влюбите.

Стрелец

Днес късмета ще е с вас, както в професионален, така и в личен план. Моментът е благоприятен да се захванете с дръзки инициативи в деловата област, но именно от тях ще спечелите позиции, които ще ви дадат повече власт и по-добри приходи. Здравето ви ще е непоклатимо.

Козирог

Днес не разрешавайте чужди финансови затруднения с личните си спестявания. Избягвайте всичко, което може да ви донесе нестабилност. Стремете се към разумен подход при подписване на договор за дългосрочно сътрудничество.

Водолей

Днес внимавайте със затрудненията, възникващи буквално в последния момент на работното ви място. Стремете се да използвате чара си при постигане на конкретни цели. Опитайте се игрите в деловата област да не окажат неблагоприятно влияние върху семейния ви живот.

Риби

Днес ще сте податливи на стрес и е напълно възможно да сте напрегнати и нервни без особено силно изразена видима причина. Служебните ви успехи като че ли ще зависят предимно от амбициозните ви планове. Знаете как да неутрализирате пречките по пътя си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.