28 Юли, 2017 07:00 4 848 0

Вашият хороскоп за днес, 28.07.2017 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • овен-
  • рак-
  • риби

Овен

Днес ще ви завладее ентусиазъм. Ще предизвиквате симпатията на околните и ще намерите влиятелни съмишленици. Можете да разчитате на помощта на вашите близки. Нов работен проект ще ви вдъхнови и амбицира.

Телец

Денят ви ще бъде успешен - ще се радвате на добри резултати на работното място. Представителите на знака, които не са открили все още любовта на живота си, може наново да изпитат разочарование.

Близнаци

Днес колеги ви ще помогнат да се справите с трудностите на работното място. Ще ви дадат мъдри съвети – не се колебайте да се вслушате в тях. В личен план ще се радвате на вниманието и любовта на интимната си половинка.

Рак

Днес се придържайте към ясни норми на поведение – това ще ви изстреля към върха. Преди всичко не следвайте линията на най-малкото съпротивление и не вярвайте на онези, които ви съблазняват с безпочвени обещания.

Лъв

Днес приемайте разумно настъпващите събития и със сигурност ще постигнете добри резултати. Вярвайте на интуицията си, но не губете твърдата почва под краката си.

Дева

Денят е подходящ за анализ на финансовата ви ситуация и успешно довършване на започнатите инициативи. Добре ще сторите, ако споделяте с интимния си партньор или партньорка за разходите, които възнамерявате да правите.

Везни

Днес не бездействайте. Каквото и да се случи, не се поддавайте на инерцията, вървете напред и не се оглеждайте. Но все пак помнете, че не всичко, което желаете да постигнете, е възможно.

Скорпион

Почти през целия ден ще се чувствате във форма и ще успеете да приключите със започнато бизнес начинание. Пазете се от хранителни отравяния. Ако страдате от някакви заболявания - погрижите се за състоянието си.

Стрелец

Днес на работното място ще се почувствате оценени и успешни. Отделете време за спортни занимания - ще усетите прилив на сила и енергия. Помогнете на приятел в нужда.

Козирог

Днес ще откриете някаква мрачна тайна, свързана със семейството ви, и няма да знаете как да постъпите. Не ви остава нищо друго, освен да приемете факта, че във всяко стадо има поне по една черна овца. Работещите в чужбина ще усетят засилване на носталгията по близките.

Водолей

Днес обемът работа може да ви притесни, но перспективата за бързо забогатяване ще ви даде енергия и хъс за работа. Ако имате собствен бизнес, помислете как да разширите сферата на дейност и да превземете нови пазари. Сложете в ред документацията си.

Риби

Денят ви ще бъде успешен. Ще решите успешно проблем на работното място. Нов интимен партньор ще разпали огън в сърцето ви и ще пробуди чувствеността ви. Ще се почувствате истински щастливи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА