675 0

Джоузеф Гордън-Левит стана баща за втори път

Милена Трачева

Джоузеф Гордън-Левит стана баща за втори път. Съпругата на актьора - Таша Макколи го е дарила с още едно дете. Щастливото събитие е станало преди около месец, но едва сега говорител на Левит потвърди новината пред сп. People, без да дава повече подробности за бебето.

Джоузеф Гордън-Левит и Таша Макколи винаги са се стремили да пазят личния си живот далеч от светлината на прожекторите и нахалните репортери.

Двойката, която склюи брак през 2014 г., има син, който през август ще стане на две години.

"Да си известен е страхотно. Това ми дава възможност да правя нещата, които обичам - да се снимам във филми. Това е избор, който съм направил сам. Реших да се занимавам с шоубизнес и хората да знаят името ми и да ме разпознават. Това има своите положителни и отрицателни страни", заяви преди време актьорът, който иска да даде възможност на децата си сами да решат дали искат хората да надничат в живота им.

"Моят син е бебе. Не е негов изборът да е известен. Бих желал да му дам възможност сам да избере дали иска това, когато порасне, когато може да осъзнае какво означава това. Дотогава ще го пазя", допълни той.

САЩ


Напиши коментар:


Публикувай