1 288 0

Ето я тайната на младостта на Роби Уилямс

Певецът поддържал младежкия си вид с помощта на кокосова вода

Снимки: Facebook
Снимки: Facebook
Милена Трачева

Известният британски изпълнител Роби Уилямс поддържал младежкия вид на лицето си с помощта на природата. Тайната на младостта му се оказва доста простичка - маски за лице с ферментирала кокосова вода, пише сайтът Contact Music.

43 годишният певец, който в момента е на турне из Европа, на всеки свой концерт се появява с изпъната и гладка кожа на лицето, която блести с приятен загар.

В миналото Роби направи признание, че се е подлагал на процедури с "ботокс" и филъри по лицето си, за да приглади следите на времето. Именно това бе причината таблоидите отново да зашушукат, че бившият член на Take That и сега е прибегнал до услугите на козметичната хирургия, за да изглежда по-млад.

Поп звездата обаче разпръсна слуховете, като разкри, че е оставил тези процедури зад гърба си и сега разчита единствено на козметични продукти с кокосова вода. Той твърди, че така, по естествен начин, поддържа кожата си млада и стегната.

Уилямс сподели тайната за разкрасителните процедури в новия си видео блог "Vloggie Williams". Отново там, британецът показа на своите фенове и линията био маски за лице, на които се доверява.

Великобритания


Напиши коментар:


Публикувай