Last news in Fakti

21 Юли, 2017 16:56 1 792 0

Ето я тайната на младостта на Роби Уилямс

  • роби уилямс-
  • тайна-
  • младежки вид-
  • кокосова вода-
  • козметика-
  • маска за лице

Певецът поддържал младежкия си вид с помощта на кокосова вода

Ето я тайната на младостта на Роби Уилямс - 1
Снимки: Facebook

Известният британски изпълнител Роби Уилямс поддържал младежкия вид на лицето си с помощта на природата. Тайната на младостта му се оказва доста простичка - маски за лице с ферментирала кокосова вода, пише сайтът Contact Music.

43 годишният певец, който в момента е на турне из Европа, на всеки свой концерт се появява с изпъната и гладка кожа на лицето, която блести с приятен загар.

В миналото Роби направи признание, че се е подлагал на процедури с "ботокс" и филъри по лицето си, за да приглади следите на времето. Именно това бе причината таблоидите отново да зашушукат, че бившият член на Take That и сега е прибегнал до услугите на козметичната хирургия, за да изглежда по-млад.

Поп звездата обаче разпръсна слуховете, като разкри, че е оставил тези процедури зад гърба си и сега разчита единствено на козметични продукти с кокосова вода. Той твърди, че така, по естествен начин, поддържа кожата си млада и стегната.

Уилямс сподели тайната за разкрасителните процедури в новия си видео блог "Vloggie Williams". Отново там, британецът показа на своите фенове и линията био маски за лице, на които се доверява.

Ето я тайната на младостта на Роби Уилямс


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА