6 188 4

Добротата - ключ към по-добър секс

Снимка: Shutterstock
Снимка: Shutterstock
Венелина Маринова

При някои хора добротата идва съвсем естествено. За съжаление обаче, това отношение понякога се оказва трудна задача, когато става дума за дългосрочния партньор. Лесно е да проявяваме автоматично негодувание, когато той/тя не удовлетворява нуждите ни. Или пък оставаме в неутрална позиция.

Когато в отношенията с партньора ни преобладава добротата, тя променя атмосферата помежду ни, които преминават от сферата на негативното или неутралното към позитивното.

Няма какво да се лъжем – ние се нуждаем от любов и доброта, както от кислород, храна и вода. Имаме нужда от доброта и когато я получим, сме в състояние да даваме и получаваме удоволствие.

Освен това нервната ни система се настройва за секс, щом се успокоим. Добротата един към друг е последвана от желанието не само при жените, но и при мъжете, пише Tialoto. Тя подтиква към допир и ласки, които могат да бъдат изключително чувствени и дори да доведат до нещо много по-горещо.Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • FUCK OF
  Отговор
  1 07:34  24.07.17
  МАЛКО МОМЧЕ ПИТА ДЯДО СИ.... -ДЯДО БЕ...ЗАЩО МАМА И ТАТКО КАТО СЕ СКАРАТ,НА ДРУГИЯ ДЕН ,ПАК СЕ ЦЕЛУВАТ И ПРЕГРЪЩАТ,А ВИЕ КАТО СЕ СКАРАТЕ С БАБА НЕ СИ ГОВОРИТЕ ПО ДВЕ СЕДМИЦИ.... -ЗАЩОТО,МОЕТО МОМЧЕ,ОНЯ ДЕТО СДОБРЯВАШЕ УМРЯ..... ТЪЖНО ОТГОВОРИЛ ДЯДОТО.....
 • естествено
  Отговор
  2 07:45  24.07.17
  Добрите момичета се въртят най здраво
 • Злобен и зъл
  Отговор
  3 09:53  24.07.17
  Не е вярно!
 • Радо
  Отговор
  4 16:29  24.07.17
  С това мойто мекото сърце и с тоз коравия *** за никъде не съм.

Напиши коментар:


Публикувай