24 Юли, 2017 00:30 10 980 4

Добротата - ключ към по-добър секс

  • секс-
  • отношения
Добротата - ключ към по-добър секс - 1
Снимка: Shutterstock

При някои хора добротата идва съвсем естествено. За съжаление обаче, това отношение понякога се оказва трудна задача, когато става дума за дългосрочния партньор. Лесно е да проявяваме автоматично негодувание, когато той/тя не удовлетворява нуждите ни. Или пък оставаме в неутрална позиция.

Когато в отношенията с партньора ни преобладава добротата, тя променя атмосферата помежду ни, които преминават от сферата на негативното или неутралното към позитивното.

Няма какво да се лъжем – ние се нуждаем от любов и доброта, както от кислород, храна и вода. Имаме нужда от доброта и когато я получим, сме в състояние да даваме и получаваме удоволствие.

Освен това нервната ни система се настройва за секс, щом се успокоим. Добротата един към друг е последвана от желанието не само при жените, но и при мъжете, пише Tialoto. Тя подтиква към допир и ласки, които могат да бъдат изключително чувствени и дори да доведат до нещо много по-горещо.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 FUCK OF

    7 1 Отговор
    МАЛКО МОМЧЕ ПИТА ДЯДО СИ....

    -ДЯДО БЕ...ЗАЩО МАМА И ТАТКО КАТО СЕ СКАРАТ,НА ДРУГИЯ ДЕН ,ПАК СЕ ЦЕЛУВАТ И ПРЕГРЪЩАТ,А ВИЕ КАТО СЕ СКАРАТЕ С БАБА НЕ СИ ГОВОРИТЕ ПО ДВЕ СЕДМИЦИ....

    -ЗАЩОТО,МОЕТО МОМЧЕ,ОНЯ ДЕТО СДОБРЯВАШЕ УМРЯ.....
    ТЪЖНО ОТГОВОРИЛ ДЯДОТО.....
  • 2 естествено

    4 2 Отговор
    Добрите момичета се въртят най здраво
  • 3 Злобен и зъл

    0 2 Отговор
    Не е вярно!
  • 4 Радо

    0 2 Отговор
    С това мойто мекото сърце и с тоз коравия *** за никъде не съм.