2 038 0

Има ли нов мъж в живота на Селин Дион?

Дали певицата най-сетне е преодоляла тежката загуба?

Снимка: Instagram
Снимка: Instagram
Милена Трачева

Канадската певица Селин Дион, която преди година и половина загуби любимия си съпруг - Рене Анжелил, може би най-сетне е намерила сили да продължи напред. Според френското издание Paris Match певицата има нов мъж в живота си, макар преди време да заяви, че повече няма да се среща с мъже.

Откакто е пристигнала в Париж, канадската изпълнителка често е виждана в компанията на 32-годишният испански танцьор Пепе Муниос.

Звездата с 230 милиона продадени записи никога не е изглеждала толкова лъчезарна, женствена и смела, както когато споделя времето си с младият танцьор, който е част от балетната трупа на певицата, коментира изданието.

За пръв път двамата бяха фотографирани заедно на 3 юли по време на модно шоу във Френската столица. Впоследствие Дион и Муниос бяха уловени заедно още няколко пъти, а снимките моментално се появиха в социалните мрежи. Това разпали любопитството на таблоидите, които започнах да се чудят дали канадската суперзвезда най-сетне е преодоляла загубата на любимия и се е впуснала в любовна авантюра със 17 години по-младия танцьор.

Канада


Още по темата

Напиши коментар:


Публикувай