2 345 2

Да препишеш на изпит... като скриеш отговорите под... (СНИМКА)

Ученичката се похвали с находчивата измама в социалните мрежи

Снимка: shutterstock
Снимка: shutterstock
Милена Трачева

Няма човек, който поне веднъж в живота си да не се е явявал на изпит, за който не е напълно подготвен. Тази липса на знания и подготовка и страхът от лоша оценка са идеалните съставки, от които се раждат най-различни, щури и безумни начини за преписване.

Наскоро в социалната мрежа Reddit потребител публикува снимка на почти гениален начин за преписване.

Момичето, за което се предполага, че е от Великобритания, се явило на изпит по физика изключително подготвено... но не със знания, а с "пищови".

Снимка: Twitter

Ученичката била скрила малки листчета с физични формули под ноктите си.

В публикацията, наречена "Заковала изпита" (‘Nailed the exam’), потребителят Blood_Reaper се хвали как е написала формулите на малки парчета хартия, преди да ги залепи от долната страна на дългия си маникюр.

Нейната гениална тактика за взимане на изпита, която ние очевидно не одобряваме, е била посрещната със смесени реакции от останалите потребители, които са коментирали снимката.

Докато някои я критикуват, че е можела да използва времето си по по-полезен начин, като например да се подготви старателно за теста, други я аплодират за находчивата идея.

Един потребител дори укорява, че е написала едно привидно просто уравнение (Разстоянието = Скорост x Времето), вместо да използва това пространство за някоя по-сложна формула.

Сред неодобрителните коментари най-често се среща мнението, че момичето е можело да използва цялото това време, посветено на пищовите под ноктите ѝ, за да научи материала, върху който е бил изпитът ѝ.

Снимка: Twitter

Великобритания


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Карбоному боному
  Отговор
  1 17:02  27.07.17
  Ей, голямо геройство да препишеш, като в крайна сметка заблуждаваш себе си че имаш знания.
 • Някой си
  Отговор
  2 23:06  29.07.17
  Когато завършиш висше образование, тогава си дай мнението!

Напиши коментар:


Публикувай