5 147 0

Най-добрият начин за сдобряване - секс!

Снимка: Shutterstock
Снимка: Shutterstock
Венелина Маринова

Най-доброто сдобряване според мъжете след скандал с партньорката е сексът, докато жените предпочитат откровеното извинение.

Резултатите от психологическо изследване със специални въпросници на американски учени от "Bucknell University" в Пенсилвания сочи, че представителите на двата пола имат доста различни разбирания за ситуацията след скандала.

Мъжете са най-доволни, ако правят секс за сдобряване с партньорката, тъй като по този начин това означава, че още е достъпна за интимни ласки и не означава край на връзката, коментира ръководителят на проучването проф. Джоел Уейд.

Жените нямат сексуални очаквания от мъжете, а единство формалното извинение, което по възможност да бъде придружено със сълзи в знак на разкаяние.

Жените обръщат повече внимание на емоционалния аспект от страна на партньора след скандала, тъй като отделеното време заедно за обсъждане на причините за кавгата ще засвидетелства родителската му ангажираност, пише Ladyzone. Това в подсъзнанието на жените е "сигнална лампичка" за бъдещо стабилно семейство, в което жените предпочитат да инвестират времето си.Още по темата

Напиши коментар:


Публикувай