3 998 3

Огромен, страховит и гневен - паяк стресна семейство за вечеря (СНИМКИ + ВИДЕО)

Снимка: shutterstock
Снимка: shutterstock
Милена Трачева

Ако си помислите, че невероятно огромните паяци живеят само между страниците на фантастичните романи или на небивали места като Забранената гора край училището за магии Хогуортс, то е време да се отърсите от тази заблуда.

Гигантски паяци живеят и в реалния свят и във всеки един момент могат да потропат на входната ви врата, да увиснат заплашително на прозореца ви или да изскочат иззад ъгъла. Особено ако живеете в Австралия.

Среща с подобно същество може до такава степен да ви изкара акъла, че след това НИКОГА ПОВЕЧЕ ДА НЕ ПОЖЕЛАЕТЕ ДА ИЗЛЕЗЕТЕ НАВЪН.

Снимка: Facebook

Именно такъв гост — огромен и космат, с дълги крака и вледеняващ поглед — се появил за вечеря в дома на едно австралийско семейство, в предградие на градския район Съншайн Коуст, в щата Куинсланд.

Лорън Ансел и съпругът ѝ били изненадани да видят неканения гост, който се появил неочаквано. Първоначално чудовището не изглеждало агресивно или злонамерено, но когато семейството направило опит да го премести, то се разгневило.

Снимка: Facebook

"Партньорът ми беше отвън и правеше вечеря, а аз бях вътре в къщата. Този звяр, по-голям от обикновена чиния, реагира изключително гневно и агресивно, когато се опитахме да го преместим", разказва Лорън пред Daily Mail Australia.

"Беше огромен и зъл, но все пак е живо същество и не искахме да го убиваме. Той все още е жив и щастлив някъде там. Аз го нарекох Арагог (така се казва гигантският паяк, домашен любимец на Хагрид от книгата "Хари Потър и Затворника от Азкабан" — бел.ред.)", споделя още жената пред изданието.

Снимка: Facebook

След като публикували снимки и видео на чудовищния натрапник във Facebook, приятелите им не могли да повярват на очите си.

Австралия е страна, известна като дом на страховити и ужасяващи пълзящи и щъкащи гадини, но този осмокрак звяр извежда нещата на съвсем друго ниво.

Австралийският Арагог вече се е преместил някъде в градината на семейство Ансел, но двойката не знае къде е. Странното е, че те не изглеждат ужасен от факта, че огромният зъл паяк живее някъде в двора им. Сякаш са свикнали подобни същества да ги навестяват от време на време. Нима това е животът в Австралия?

Австралия


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • НФЪ
  Отговор
  1 19:44  28.07.17
  така ли не мръдна тоя паяк?
 • дсадасда
  Отговор
  2 00:35  29.07.17
  Защо не го убият? Домашни чехли не носят ли в Австралия?

  Коментиран от #3

 • Соц хумор
  Отговор
  3 12:12  29.07.17

  До коментар #2 от "дсадасда":

  Там имат служебни чехли - държат ги в работата

Напиши коментар:


Публикувай