Last news in Fakti

1 Август, 2017 16:17 4 748 12

С токчета на плажа?

  • токчета-
  • плаж-
  • мода-
  • тенденция
С токчета на плажа? - 1
Снимка: Shutterstock

Има един тип жени, които са убедени в преимуществата на високите токчета и отказват да носят друг тип обувки. Това наистина е възхитително, най-вече заради умението да вървят уверено с тях въпреки неравностите по улиците, но докъде стига границата и къде започва безумието в стремежа на жените да изглеждат елегантни и стройни по всяко време? Отговорът е еднозначен: до плажа.

Има множество девойки, които смятат носенето на джапанки и сандали на морето като проява на излишна скромност и практичност. Те също смятат токчетата на плажа за нещо естествено и дори се гордеят с умението си да поддържат имиджа си бляскав сред пясъка и вълните, комбинирайки токчетата с грим.

Тази тенденция може да им струва навехнат глезен, както и сигурно съсипване на обувките. Освен това изглежда странно, жалко и кара хората да се чудят какво ги е отчаяло толкова, че да стигнат дотам. Насмешливите погледи ще са доста повече от възхитените, а последните едва ли ще бъдат отправени от хора, чието възхищение може да се приеме като комплимент.

С токчета на плажа?


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 реалистично

    10 1 Отговор
    Къси крачета, изсулени дупета, какво се чудите толкова тя суетата и комплексите по хората ходят !

    Коментиран от #3

  • 2 като гост

    1 8 Отговор
    Принципно токчетата са нещо специално и хубаво. Защо не и на плажа?
  • 3 Ulavia

    6 6 Отговор

    До коментар #1 от "реалистично":

    Много си е арна момата. Ти да не си много убав. Е ена такава изтървах снощи!

    Коментиран от #6

  • 4 Бесен Язовец

    12 2 Отговор
    Тая простотия можеш да я видиш само на Какао в Слънчев Бряг - токчета наклепала се до козирката на шапката с фондютен и седнала на мазните човал столове с очила авиатор така изглежда пълната БГ. Простакеса
  • 5 плажуващ

    8 1 Отговор
    Такова видях на Какао Бийч в неделя. Струва ми се, че е същата жена. Там има от всичко по много.
  • 6 Чък Н

    5 3 Отговор

    До коментар #3 от "Ulavia":

    Ти кьорав ли си ве или апваш целулити ? Изтървал бил, че на теб и коза нема ти пущи бе !
  • 7 Жена

    6 2 Отговор
    Ся чакам модата и под душа.. ,в банята....С ТОКЧЕТА ...Мамууу...
    Кифльорците изтрещеха...
  • 8 111

    8 1 Отговор
    Обичам като отида на море да сложа джапанките и маратонки, да вържа косата на опашка, вечер да излизам с една спирала и червило. Да плувам и да се гмуркам с часове, да гледам рибите и да не ми пука за косата и прическата. Да я вържа на кок, и просто да я измия и да изсъхне на слънцето, без сешоар, преса, гелове и маши. Няма сила, която да ме накара да отида на море/почивка с чантата с гримовете и токчета. Нямам силикон, джуки, имам целулит /като всяка нормална жена/ и не ми пука. Тук почти всички "господа" се възмущават на целулита и, на токчетата и кифленското и не разбират, как направиха от нормалните жени, това, на което сега лицемерно се присмиват. Докато ахкате, въздишате по "каки" от списанията, обработени с фотошоп, от нас жените се очаква това. Нормалната жена има целулит, стрии и извивки. На някои повече, на други по-малко.

    Коментиран от #10

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 БАЙ МИЛЕ

    3 0 Отговор

    До коментар #8 от "111":

    БРАВО....

    ДОСТОЕН ОТГОВОР....
  • 11 ТФА

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "Дени":

    не само по парАфюм :)))))))
  • 12

    1 0 Отговор
    е руса е все пак