4 369 0

Вашият хороскоп за днес, 06.08.2017 г.

Венелина Маринова

Овен

Добра новина ще подобри значително вашето настроение. Притесненията, които ви бяха обхванали през последните дни, ще изчезнат. По-голямата част от времето ще прекарате в търсене на информация по теми, които ви вълнуват.

Телец

Днес не отказвайте покана за разходка сред природата. Чистият въздух и физическото натоварване ще се отрази благоприятно на организма ви и ще ви зареди с енергия. Обърнете внимание и на интимната си половинка.

Близнаци

Днес не започвайте грандиозни промени в домашната обстановка, ще изникнат проблеми и ще се изнервите и преуморите. Обърнете специално внимание на най-малките членове на вашето семейство.

Рак

Този ден ще ви носи само положителни емоции. Ще се срещнете с хора, с които не сте се виждали от доста време и с които имате доста хубави спомени. Ще решите и проблем, който от доста време ви притеснява. Не поемайте на дълъг път.

Лъв

Днес излезте на чист въздух. Ще се появят нови и интересни хора в живота ви. Стимулирайте интелекта си чрез интересни разговори. Починете си, защото ви очаква интензивна седмица.

Дева

Денят ви ще е изпълнен с положителни емоции. Възможно е да предприемете пътуване. Ще е вълнуващо, ако сте в компанията на приятели и любими хора. Не пренебрегвайте стари болежки.

Везни

Не прекарвайте този ден вкъщи. Времето е подходящо за излет в планитата или спортни занимания на открито. Вечерта отидете на културно мероприятие. Не подценявайте здравословен проблем.

Скорпион

Днес забравете за проблеми и неприятности. Изразете любовта и грижите към постоянния си партньор, обградете го с нежност и ще създадете прекрасна атмосфера около себе си, в която и други ще се чувстват уютно.

Стрелец

Денят ви ще бъде изпълнен с хубави преживявания. Покажете добронамереността си към всички, с които живота ви среща и ще спечелите приятели. Ще се разнообразите сред природата, черпейки от нейната сила, енергия и мощ.

Козирог

Днес ще получите предложение за пътуване от близки или приятели. Не пропускайте тази възможност да се забавлявате. Ако се откъснете от сивото си ежедневие, ще сте по-ентусиазирани за работа.

Водолей

Стремете се през този ден да се освободите от напрежението, което ви е тормозило през цялата седмица. Може да го направите, като предприемете пътешествие на любимо място при любими хора или просто да се поглезите с любима храна и да помързелувате.

Риби

Денят ви ще премине в спокойна атмосфера и домашен уют. Отделете време за членовете на вашето семейството, като ги поглезите с любима храна и специално внимание. Отлично здраве.Напиши коментар:


Публикувай