Last news in Fakti

3 Август, 2017 15:33 10 831 19

Секси интернет звезда загуби живота си на пътя (СНИМКИ+ВИДЕО)

  • мотористка

40-годишната руска мотористка Олга Пронина, която нашумя в Инстаграм под псевдонима Моника9422 с кадри и видеозаписи с опасни каскади върху мотори, загина трагично по време на рискова демонстрация във Владивосток на 1 август, както вече съобщихме в деня на инцидента.

Пронина, която беше натрупала над 150 хиляди последователи на профила си в Инстаграм, е известна с дръзките си номера с мотори в оскъдно секси облекло.

Трагедията се случила на шосето между Седанка и Патрокъл. Мотоциклетът BMW S1000RR поднесъл на завой и се ударил в огражденията. От удара моторът се разпаднал на части.

Потребителите в интернет коментират, че тя не е обръщала внимание на техните думи, че трябва да бъде много по-внимателна в нестандартното си и бързо каране на мотоциклета.

"Аз съм голямо момиче и знам какво правя", написала веднъж Олга.

Нейни приятели, пристигнали на мястото на трагедията, коментираха, че тя е била много подготвен моторист с богат опит. Олга кара мотор от почти 20 години.

Все още не е ясно дали Пронина е заснемала видео, когато се е случила катастрофата, а полицията все още издирва мобилния й телефон.

"Обичам да съм на мотора заради искрата в очите. Благодарна съм за невероятното изживяване и дозите адреналин. Това ми дава свобода и знам, че не съм сама. Има хиляди като мен, които са влюбени в своите метални коне", писа в социалните мрежи интернет звездата.

За изпълнението на повечето шеметни трикове тя е разчитала единствено на каската си, но не и на якето с протектор.

На страницата си в социалната мрежа сексапилната брюнетка е публикувала десетки видеоклипа, на които освен с красотата си грабва вниманието с умопомрачително опасни каскадни умения.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Димчи

    29 6 Отговор
    Много тъжно !
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Шьофиор от 22г

    30 17 Отговор
    Карала мотор от 20 години.Била много опитен моторист видиш ли, но никога не е късно да станеш за резил(или резервни части)! Дано си вземат поука хилядите ,,безсмъртни,, по пътищата и не само на мотори! Включително и аз!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 МАК

    18 8 Отговор
    Много висока скорост. При този вид на мотора. Жалко за момичето. Всички останали неща са гавра с паметта и. Ако не знаете какво да кажете - замълчете. Може и без тъпи мнения.
  • 7 лост

    11 8 Отговор
    Оня ден пак писахте за нея, стига вече
  • 8 Радо

    8 4 Отговор
    Явно за друга мацка става дума, защото тази е на 40г., а онази беше на 39г, но адски много си приличат.
  • 9 копеле

    18 7 Отговор
    Жалко, страхотна секси мадама
  • 10 Жалко

    10 5 Отговор
    Жалко за жената! Много жалко! Но забележете пътищата, по които кара, че са перфектни. И това е не в Москва, а на другия край на Русия, чак около Владивосток! Имам представа в източната част на Русия, колко добри са магистралите и прави, почти всички главни пътища са ново асфалтирани в цяла Москва, но явно не е само в столицата така. Който не вярва може да погледне в Гугъл карти.
  • 11 Жалко

    5 4 Отговор
    Западната част на Русия исках да кажа.
  • 12 хулиган на пътя

    9 10 Отговор
    Само който не е карал мотор не знае какво е да ти влезне бензин в г.за и не знае що е адреналин.Жалко един колега по малко на тоя свят.https://www.youtube.com/watch?v=uSodCuo73ig Дано има живот след смъртта и там да караш мотора за който си мечтала приживе.Поклон.

    Коментиран от #13

  • 13 Наказателя

    13 6 Отговор

    До коментар #12 от "хулиган на пътя":

    Ти гледай докато хулиганиш на пътя да не ти влезе нещо друго в г.зЪ
  • 14 Garrincha

    5 3 Отговор
    Живей, бързо ...
  • 15 човека не е безсмъртен

    16 4 Отговор
    За тия 20г нищо не й е влязло в главата. Всеки сам каквото си направи и друг не може да му го направи. Нека смъртта й не е напразна и да служи за урок на другите " безмозъчни", но смъртни състезатели.

    Жалко, че оставя детето си без майка.
  • 16 его

    6 2 Отговор
    Безотговорно каране !!!!!!!!!
  • 17 Стейси

    2 1 Отговор
    Красива е и ще я запомнят такава . Всеки сам избира как да живее , ако беше стояла на дивана и се бе превърнала в дебелог.за лелка може би ще ше да докара до преклонна възраст. Възхищавам и се може да е безрасъдно ама е си е въпрос на смелост
  • 18 YAMAHA

    1 0 Отговор
    На добър път и поздрави приятелите ми!
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.