8 Август, 2017 06:30 4 477 3

Кой е отговорен за смъртта на принцеса Даяна и Доди?

  • принцеса даяна-
  • доди-
  • мохамед ал файед-
  • катастрофа

Нова теория около инцидента от 1997г., който разтърси света

Мохамед ал Файед сподели, че все още скърби заради смъртта на сина си Доди и принцеса Даяна. Двадесет години след фаталната автомобилна катастрофа в Париж, на която станали жертва двамата влюбени, Мохамед шокира света с нова теория относно смъртта на своя скъп син и неговата любима Даяна - според милиардера те са били убити, защото са планирали да се оженят, предава в. „Дейли нюз“.

Според Мохамед Даяна и Доди са били убити от британските тайни служби по заповед на принц Филип, за да попречи на принцесата да се ожени за мюсюлманин (какъвто бил Доди), въпреки че няма доказателства за неговото твърдение.

"Мохамед вярваше, че двамата са влюбени и са щели да обявят годежа си в Лондон в деня след трагедията. Той никога няма да преодолее смъртта на сина си и на принцесата - заради безкрайната любов, която изпитваше и към двамата", каза близък приятел на скърбящия баща пред таблоидния всекидневник The Sun.

Друг източник съобщава, че "Мохамед е сигурен, че в най-скоро време ще се появи информация, потвърждаваща убеждението му, че Доди и Даяна са жертви на предумишлено убийство от службите за сигурност."

“Той винаги е казвал, че смъртта на Доди не е случайна и вярва,че това се дължи на факта, че статуквото не би позволило на мюсюлманин да се ожени за жената, която е майка на бъдещия крал на Великобритания.”, казва още източникът в изявление.

Въпреки твърденията на Мохамед, че става въпрос за убийство, разследването около смъртта на Доди и Даяна завърши със заключението, че двамата са загинали в следствие на бързото и небрежно шофиране на Анри Пол, както и заради множеството папараци, които преследвали колата на известната двойка.

По време на разследването, както френските служби, така и британските полицаи открили следи от алкохол в кръвта на шофьора. Според специалистите това е било причината Анри Пол да ускори шофирането си твърде много и в резултат на това се ударила в стълб в парижки подлез.

Други фактори, допринесли за злощастния инцидент според юристите, били високата скорост и начина на каране на упоритите папараци. Установи се обаче, че двойката е можело да оцелее, ако е имала предпазни колани.

За нещастие, раните около ужасния инцидент все още не са зараснали.

Бащата, бивш собственик на най-големия универсален магазин в Лондон “Хародс”, прекарва по 300 дни в годината седнал до тялото на обичния си син, което бе погребано в мавзолей в градината на имението му в Бароу Грийн Корт, казва още в. „Дейли нюз“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Капиталист

    18 1 Отговор
    Че то още тогава се говореше,че английските служби са ги убили-което е най-вероятно...
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Shmeker

    1 1 Отговор
    20 години след трагедията и все същите приказки.