3 288 2

Вашият хороскоп за днес, 10.08.2017 г.

Венелина Маринова

Овен

Днес концентрацията е тази, която ще ви помогне да излезете като победител от трудна ситуация в професионалната сфера. Въпреки вродения късмет не предприемате действия, които могат да станат причина за възникването на проблеми. Не пренебрегвайте интимната си половинка.

Телец

Днес се предпазвайте от грешки в професионалната сфера, които могат да ви отдалечат от предварителните ви планове, които преследвахте с толкова хъс. В любовта не поставяйте изисквания пред интимната си половинка.

Близнаци

Днес не се поддавайте на изкушения, независимо дали те са ви предоставени в професионален или личен план. Стремете се да се освобождавате от капаните. В любовта не проявявайте капризи, защото това няма да има благоприятен ефект върху връзката ви.

Рак

Днес не допускайте някой друг да се възползва на постигнатите от вас резултати в професионалната сфера. Разумно започвайте нови проекти, защото всяка крачка встрани може да ви постави в немилост.

Лъв

Днес ще разполагате с достатъчно енергия, която можете да използвате с цел постигане на конкретни ваши цели в професионалната сфера. Ще имате възможност да намирате съмишленици и поддръжници сред колеги и делови партньори, което и всъщност ще ви направи много по-силни.

Дева

Днес ще се радвате на приятни придобивки в живота, което ще ви даде множество възможности за развитие не само в делови, но и в материален план. Опитайте се да разширите социалните си контакти, така ще срещнете много интересни личности.

Везни

Денят ще подложи на изпитание чувствата и емоциите ви в професионалната сфера. Не приемайте твърде лично действията на колеги и делови партньори, защото те могат да окажат пагубен върху вас ефект. Съобразявайте се с нуждите на интимната си половинка.

Скорпион

Днес използвайте пълноценно момента да реализирате търсените от вас промени на работното си място, тъй като така ще успеете да завоювате и по-добри делови позиции. В любовта не проявявайте гордост, ако ви помолят да простите за извършена грешка.

Стрелец

Днес натоварването ви на работното място ще е значително увеличено, особено ако през изминалите работни дни не сте изпълнявали съвестно поетите от вас задължения. Ще се справите с предизвикателствата, ако структурирате правилно работната си програма.

Козирог

Днес ще постигате целите си на работното място, но е необходимо да сте много прецизни и мотивирани. В противен случай проектите ви няма да се изпълняват по желания от вас начин, което може да доведе до сериозни сблъсъци и конфликти с колеги, началници и делови партньори.

Водолей

Днес положителната ви нагласа ще ви помогне да предвидите в коя посока да насочите своите усилия в професионален и личен план. Ще сте изправени пред интересни перспективи, с които, ако се заемете, ще ви донесат увеличени финансови постъпления. Приятна среща с интересна личност.

Риби

Днес избягвайте да влизате в противоречия, за които предварително знаете, че няма да имат положителен ефект върху развитието ви. Стремете се да се заобикаляте с личности, които имат положителна нагласа към живота. Обърнете внимание на вашите близки.Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • 1 07:12  10.08.17
    Този коментар е премахнат от модератор
  • 2 07:57  10.08.17
    Този коментар е премахнат от модератор

Напиши коментар:


Публикувай