3 187 7

Четирите най-важни съвета в любовта

Снимка: Shutterstock
Снимка: Shutterstock
Събина Андреева

Животът би бил толкова безпроблемен, ако само имахме отговорите на всички важни въпроси относно трудните ситуации в живота.

Ние знаем няколко тайни за това как да направите връзката хармонична и трайна.

4. Не може да принудиш някой да те обича

Хората не са длъжни да обичат всеки. Трудно бихте обичали някой, който е лудо влюбен във вас, ако вие даже не го харесвате, нали?

Трябва да се научим да уважаваме чувствата и изборите на другите хора. Може да подобрите себе си. Тогава човекът, чиято любов се опитвате да спечелите, сам ще реши дали ще ви отвърне със същото.

3. Ако ви обичат, ще го усетите.
Всеки има дори и бегла идея за това какво представлява доброто отношение. Определено бихте забелязали, ако някой проявява лично отношение към вас, иска да прекарва повече време с вас, уважава ви и се интересува от чувствата ви без значение какво се случва.

Но ако партньорът ви системно ви избягва, то това е достатъчна причина да погледнете трезво на ситуацията и да спрете да извинявате поведението му.

2. Трябва да обичате себе си преди да обикнете някой друг
Да се обичате не е егоистично и означава, че сами си слагате корона на главата: това означава, че уважавате чувствата и желанията си. Означава, че няма да се предадете, за да послужите на някой с различни принципи и морал. Да се обичате ви позволява да си тръгнете с достойнство от всяка ситуация.
1. Не задържайте някой, който ви е изоставил
Това е често срещана грешка. Колкото и грубо да звучи, никой не е длъжен да ви обича завинаги, без значение дали сте им родили 3 деца или сте построили дворец от диаманти за тях.
И ако се случи така, че чувствата са си отишли, помислете за най-добрия изход: да сложите край на стара история и да започнете нова или да увиснете за някого като чувал с картофи. Надяваме се, че не искате да сте като картофите.Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • 1 20:18  10.08.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • FUCK OF
  Отговор
  2 22:34  10.08.17
  ЧЕТИРИТЕ НАЙ-ВАЖНИ НЕЩА В ЛЮБОВТА.... 1- ПАРИ 2-ПАРИ 3-ПАРИ 4-ПАРИ ОТ ТОВА ПО-ЯСНО....ЗДРАВЕ МУ КАЖИ...
 • Радо
  Отговор
  3 22:54  10.08.17
  С 2-ра точка не съм съгласен. Да обичаш себе си, това се нарича егоизъм, хората егоисти обикновено остават сами в живота, на тях не им трябва другарче, защото те самите са си достатъчни.....да обичаш някой друг/друга изключва изобщо да обичаш себе си, дори и най-малко.

  Коментиран от #5

 • Скорпион29
  Отговор
  4 23:26  10.08.17
  Е така като си ги четем такива статиики ми иде да и дръпнем един пердах на жената е така за разнообразие и да ме заобича още повече Ха-ха
 • Скорпион29
  Отговор
  5 23:29  10.08.17

  До коментар #3 от "Радо":

  Авторката е изкала да каже да се самооважаваш и го е заменила с обичаш щото е жена а те знаят как да се самообичат за разлика от нас мъжете
 • no name no face no number
  Отговор
  6 00:47  11.08.17
  Това са типични безотговорни к....венски правила. Можеш ли ей така да зарежеш 3 деца??? Любовта може да е завинаги стига да имаш партньор а не к...ва. Ужас ме обзева от това тъпоп.тие
 • 7 09:37  11.08.17
  Този коментар е премахнат от модератор

Напиши коментар:


Публикувай