3 259 7

Лесбийският секс, който не влезе в "Игра на тронове"

Сцената е част от книгите, но не и от продукцията

Снимка: YouTube
Снимка: YouTube
Росен Стойчев

„Игра на тронове“ е сериал, в който сексуалните сцени не са изключение. В една от книгите обаче има сцена, която не е пресъздадена в сериал, съобщава „Сън“.

Става въпрос за описание на сцена с участието на главната героиня Денерис. В нея тя има интимен контакт със своята прислужница Ири.

„Слугинята сложи ръка на гърдата си, след което захапа зърното й. Нейната ръка се пусна по меката извивка на корема и премина през фината й сребриста коса. След това тя започна да работи между бедрата й.

Мина само минута, когато краката й се изкривиха, гърдите й се надигнаха и цялото й тяло потъна. Тя изпищя. Ири не каза нищо. Тя просто се сви и се върна в спалнята си, след като всичко свърши.“

Това е част от съдържанието на книгата „Вихър от мечове“ на Джордж Р.Р. Мартин. Този сегмент не е отпечатан в някое от изданията на книгата.

Той не влиза и в сериала. В продукцията Денерис е представена като единствено привлечена от мъже.

САЩ


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Коко
  Отговор
  1 03:51  16.08.17
  Това я вярно, но малко подробности: Сцената наистина е била в сценария и е трябвало да се играе, но Емилия Кларк - актрисата, която играе Денерис Таргериан категорично е отказала да играе тази сцена. Тя дори е искала да напусне заради това, тръгнала е да си ходи и в последния момент са махнали сцената само заради нея. Тя е имала проблеми и с други секс сцени, не е само това.
 • Евала
  Отговор
  2 08:10  16.08.17
  Най-после някой да направи нещо разумно! Писна ми от лесбо-п...раски мотиви - доста филми и сериали отказах заради тях.

  Коментиран от #3

 • гост
  Отговор
  3 09:02  16.08.17

  До коментар #2 от "Евала":

  Те клиповете по музикалните програми вече наблядат на обратните и като си пуснеш музика детето пита защо тези каки или батковци се целуват. Отврат, няма дори часово ограничение.
 • Наблюдател
  Отговор
  4 12:17  16.08.17
  Горкия български език . Какво трябва да понесе в горното писание. Горкия български нород, който се възмущова от това кой с кого спи, а не му дреме за неграмотността.
 • mire
  Отговор
  5 14:35  16.08.17
  Ми права си е К..а си е К..
 • LUKAS
  Отговор
  6 20:51  16.08.17
  Ne e verno ima lesbiiska scena kogato se uchi da zadovoljva svj xal Drago
 • LUKAS
  Отговор
  7 20:52  16.08.17
  Ne e verno ima lesbiiska scena kogato se uchi da zadovoljva svj xal Drago

Напиши коментар:


Публикувай