1 457 1

Изненада! Пума под бюрото (ВИДЕО)

Едрата дива котка най-вероятно е решила да се захване с чиновническа работа

Снимка: shutterstock
Снимка: shutterstock
Милена Трачева

Какво бихте направили ако рано сутринта, на работното ви място ви посрещне пума? Учудването и уплахата биха били само част от реакциите ви, особено когато чуете голямата дива котка да ръмжи. Именно един такъв неканен гост стреснал служителите на една фирма в малко бразилско градче Итаперика да Сера, намиращо се на около 50 километра от Сао Пауло, съобщава телевизия Globo.

Пристигайки на работа рано сутринта, служители на компанията с ужас установили, че под едно от бюрата в офиса им се е сгушила едра планинска пума.

Заради появата ѝ работата в офиса била спряна за няколко часа, докато на мястото не се появили екипи на пожарната и полицията, както и един ветеринар.

Пумата е била упоена и отведена в местен център за диви животни, от където тя по-късно ще бъде пусната на свобода в естествената ѝ среда.

Местните власти предполагат, че животното се е подплашило от пожарите, които в момента бушуват в региона и тя е била принудена да потърси убежище в града.

Пожарникарите са публикували в Туитър няколко снимки на животното, както и клипче, в което се чува шумното ръмжене на скрилата се под бюрото пума.

Бразилия


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • Кака Гинка
    Отговор
    1 01:31  16.08.17
    Пума-бюрократ!

Напиши коментар:


Публикувай