17 Август, 2017 07:00 4 259 0

Вашият хороскоп за днес, 17.08.2017 г.

  • хороксоп-
  • днес-
  • овен

Овен

Днес действате хладнокръвно, за да се справите с предизвикателствата в професионалната сфера. Уважавайте мнението на околните и сътрудничеството ще дойде от само себе си. Овладявайте силните си страсти и крайности в любовта.

Телец

Днес се предпазвайте от допускането на евентуални грешки в материален план. Уважавайте мнението на тези, с които се намирате в тясно сътрудничество на работното си място. Обърнете внимание на здравословен проблем.

Близнаци

Днес моментът е изключително благоприятен за вашите амбиции и за личните ви инициативи, стремете се да не се спирате пред първата изпречила ви се на пътя трудност. Периодът ще е характерен с повишена активност и умение да извлечете максимални облаги в деловата сфера.

Рак

Днес неизпълнени проекти, делови задължения или промяна в предварителните ви планове ще ви отдалечава от желаната от вас стабилност. Не отлагайте пътуване, особено ако сте уточнили всички подробности около него и очаквате повишаване на финансовите ви постъпления.

Лъв

Днес поставяйте пред себе си ясни за преследване цели и не се страхувайте да търсите съвет или подкрепа от страна на специалисти, приятели или близки. Благоприятни ще са покупките, с които ще имате възможност да подобрите значително стандарта си на работа и живот.

Дева

Днес срещите ви от професионален характер ще са изключително ползотворни, затова ви съветвам да не закъснявате за тях. Ще имате желание да се отдадете на пълноценен отдих, но ще си останете само с желанието. Опитайте се да сте по-пестеливи във финансовата област.

Везни

Днес неравномерното развитие на инициативите ви в професионалната сфера могат да ви изиграят неприятна изненада. Възможностите ви могат да бъдат неограничени, но в същото време може и да станат причина за известни трудности, от които няма да знаете как да се освободите.

Скорпион

Днес се стремете към солидно укрепване на позициите си на работното място. Изгодни за вас ще се окажат положенията, свързани с контактите ви с влиятелни особи от сферата, в която работите. Не бъдете припряни.

Стрелец

Днес на мнозина от родените под този зодиакален знак ще им се наложи да се приспособят към новите условия на работа в професионалната сфера. Възможно е да се сблъскате с проблеми от материално естество, които едва ли ще бъдат лесно преодолими. Не взимайте прибързани решения.

Козирог

Днес мнозина от вас ще имат желание да тръгнат на път с надеждата, че по този начин ще увеличите шансовете си в професионалната сфера. Търпението ви ще играе решаваща роля за стабилността в емоционален, материален и професионален план. Залагайте на дългосрочните инвестиции.

Водолей

Днес ще се запознаете с обстоятелствата около създал се проблем и ще предприемете нужните стъпки за решаването му. Дипломатично ще отклоните предизвикателствата и няма да коментирате нечии недостатъци, дори и да имате основание за това.

Риби

Професионално ще се подготвите за предстоящите си изяви, с което ще затвърдите името си и ще повишите финансите си. Философски ще загърбите проблемите си и ще устремите поглед напред, има още какво да ви развълнува.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА