1 546 1

Хелън Хънт се раздели с мъжа си

След 16 години на взаимни компромиси и скандали, двамата най-сетне окончателно приключиха отношенията си

Снимка: shutterstock
Снимка: shutterstock
Милена Трачева

На някои връзки просто не им е писано да продължават вечно. В случая на актрисата Хелън Хънт и дългогодишния ѝ партньор — продуцента Матю Карнахан, техният дългогодишен съюз най-сетне приключи, съобщи сайтът Contact Music.

Всеизвестен факт беше, че през последните няколко години нещата между тях не вървяха добре, а семейните скандали се бяха превърнали в рутина. Въпреки това, двойката правеше опити да остане заедно в името на тяхната 13-годишна дъщеря.

Двамата са приключили 16-годишната си връзка преди месеци. Двамата се събраха през 2013 г. и през годините неведнъж се разделяха и събираха отново. Според източници, запознати с бурните им отношения, обаче, сегашната раздяла наистина е краят на това съжителство.

И макар повечето звездни двойки, които при раздяла обявяват, че отношенията им ще останат "приятелски", то същото едва ли може да се каже за тази двойка.

54-годишната Хелън и 56-годишният Матю са имали множество скандали през годините, в които винаги единият е трябвало да отстъпва, разказва човек от обкръжението им пред E!News.

"Те останаха заедно толкова дълго, колкото можаха, заради дъщеря си", заявява източникът и допълва: "Те не се разделят за пръв път, но този път изглежда различно."

Преди да се събере с Матю, Хелън е била омъжена за Хенк Азария, макар бракът им да издържа по-малко от година и половина. В същото време Матю има син на име Емет, който е от негова предишна връзка.

САЩ


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • НАмайкатипуката
    Отговор
    1 13:23  18.08.17
    най-нерелевантните хора на света.... Ако ценка от плод и зеленчука се загаджи да ме уведомите.

Напиши коментар:


Публикувай