1 424 0

Катерица краде тоалетна хартия на къмпингуващи (СНИМКИ/ВИДЕО)

Набезите на наглото горско създане ставали посред бял ден

Милена Трачева

Случвало ли ви се е някога да отидете до тоалетна и с ужас да откриете, че няма тоалетна хартия? А ако този неудобен сценарий се случи докато сте на къмпинг?

Къмпингуващи в канадската провинция Алберта изпаднаха именно в подобна ситуация, след като станаха жертва на нагла катерица, която краде посред бял ден тоалетната им хартия, съобщава канадската телевизия CBC News.

Криста Лоурънс тъкмо пристигала в зоната на лагера със семейството си, когато забелязала малка катерица, която трескаво събирала тоалетна картия от мъжката тоалетна. Животинчето било сграбчило единия край на ролката и бързо я развивало и събирало.

"Баща ми забеляза пръв и започна да се превива от смях. Погледнах и видях как катерицата развива рулото под вратата - дърпаше ли дърпаше", разказва момичето.

Гризачът се върнал десетки пъти до къмпинга да краде тоалетна хартия, като влязъл и в помещението за жени, след като запасите в мъжката тоалетна свършили.

"Това продължи с часове. Тя не се боеше от нас и очевидно не й беше за пръв път да го прави", добавя Криста Лоурънс.

Членовете на семейството предполагат, че катерицата използва заграбения консуматив, за да си прави гнездо. Те искат да се върнат на същото място следващия уикенд и се надяват да станат свидетели на странната практика на животното отново.

Канада


Напиши коментар:


Публикувай