20 Август, 2017 15:03 3 651 0

Гущерче изпълзя от ухото на китаец

  • гушер-
  • китаец-
  • лекари-
  • извадижа-
  • жив гущер-
  • гекон-
  • ухо-
  • пропълцял
Гущерче изпълзя от ухото на китаец - 1

Жив гущер е бил изваден от ухото на ужасен пациент, след като създанието пропълзяло вътре, за да си подремне.

Случката е станала в южната китайска провинция Гуанджоу.

Мъжът бил легнал да подремне, когато внезапно се събудил от силен сърбеж в ухото. Постепенно сърбежът прераснал в силна болка, а мъжът можел да усети малкото влечуги, "припкащо" в главата му.

В първия момент китаецът решил, че това е хлебарка и бързо се отправил към университетската болница "Джинан", където лекарите да извадят гадинката.

Гущерче изпълзя от ухото на китаец

Доктор Ту Бо, който приел 30-годишния пациент бил изумен, когато светнал с фенерчето си в ухото му и видял, че вътре се е спотаил мъничък гекон.

Създанието било извадено внимателно с помощта на пинсети, като преди това било "успокоено" с упойка.
"Животното се бе обърнало с глава към вътрешността на ухото и щом го докоснах с пинцетите се раздвижи", разказва лекарят.

След завършването на манипулацията, продължила около 5 минути, ново безпокойство обхванало лекаря и пациента — опашката на гекона липсвала. Медиците така и не успели да я открит в ухото на мъжа.

Доктор Ту признава, че никога преди не е имал такъв случай, но вече знае как да се справи, ако отново се окаже в подобна ситуация.

Не е известно какво се е случило с гекона след изваждането му от главата на човека.

Гущерче изпълзя от ухото на китаец


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА