1 762 0

Шакира: Майчинството е най-трудното нещо

Бях в центъра на моя свят, а сега съмпросто сателит, който обикаля около моите деца, споделя певицата

Снимка: Instagram
Снимка: Instagram
Милена Трачева

Поп дивата Шакира мечтаела да създаде семейство от малка, но когато мечтата ѝ се осъществила, тя с ужас разбрала, че да отглеждаш деца е едно от най-трудните неща на света. Това разказа латино изпълнителката в интервю за американското издание на списание HOLA! (HELLO!)

Шакира признава, че с много труд и усилия се е научила да се справя със своите наследници.

"Мисля, че всички жени с деца са в ситуацията, в която се намирам аз. Бях в центъра на моя свят, а сега съм просто сателит, който обикаля около моите деца", споделя певицата и допълва, че ако иска да се справи с всички свои задължения, денонощието трябва да бъде съставено от 32, а не от 24 часа.

Снимка: Hola!

"Майчинството е изключително трудно, а аз не вярвах в това. Никога не съм мислила, че наистина ще е толкова трудно и ще отнема толкова енергия. Постоянно мисля за семейството си и се тревожа по цял ден. Това ме изтощава физически, емоционално и интелектуално", споделя 40-годишната певица, която заедно с Жерар Пике възпитава момченцата Милан и Саша.

Снимка: Hola!


В интервюто си за списание Hola! Шакира открито признава, за плановете си да се откаже от музикалната си кариера, тъй като записите на нов албум й се струват твърде тежки.

"Въпреки това намерих стимул, защото семейството ми ме подкрепи. Сега, повече от всякога, искам да пея и да ходя на турнета", казва латино изпълнителката.

Музикалната звезда говори и за партньора си Жерар Пике и как двамата успяват да балансират изключително успешните си кариери: "Правим най-доброто, което можем. Имаме много любов, а това трябва да е основата на всяко семейство. Той и синовете ни са най-важното нещо за мен."

Снимка: InstagramНапиши коментар:


Публикувай