20 Август, 2017 13:24 3 329 0

Шакира: Майчинството е най-трудното нещо

  • шакира-
  • майчинство-
  • деца-
  • певица-
  • интервю-
  • трудности-
  • да бъдеш майка-
  • изтощително-
  • трудно

Бях в центъра на моя свят, а сега съмпросто сателит, който обикаля около моите деца, споделя певицата

Шакира: Майчинството е най-трудното нещо - 1
Снимка: Instagram

Поп дивата Шакира мечтаела да създаде семейство от малка, но когато мечтата ѝ се осъществила, тя с ужас разбрала, че да отглеждаш деца е едно от най-трудните неща на света. Това разказа латино изпълнителката в интервю за американското издание на списание HOLA! (HELLO!)

Шакира признава, че с много труд и усилия се е научила да се справя със своите наследници.

"Мисля, че всички жени с деца са в ситуацията, в която се намирам аз. Бях в центъра на моя свят, а сега съм просто сателит, който обикаля около моите деца", споделя певицата и допълва, че ако иска да се справи с всички свои задължения, денонощието трябва да бъде съставено от 32, а не от 24 часа.

Шакира: Майчинството е най-трудното нещо
Снимка: Hola!

"Майчинството е изключително трудно, а аз не вярвах в това. Никога не съм мислила, че наистина ще е толкова трудно и ще отнема толкова енергия. Постоянно мисля за семейството си и се тревожа по цял ден. Това ме изтощава физически, емоционално и интелектуално", споделя 40-годишната певица, която заедно с Жерар Пике възпитава момченцата Милан и Саша.

Шакира: Майчинството е най-трудното нещо
Снимка: Hola!


В интервюто си за списание Hola! Шакира открито признава, за плановете си да се откаже от музикалната си кариера, тъй като записите на нов албум й се струват твърде тежки.

"Въпреки това намерих стимул, защото семейството ми ме подкрепи. Сега, повече от всякога, искам да пея и да ходя на турнета", казва латино изпълнителката.

Музикалната звезда говори и за партньора си Жерар Пике и как двамата успяват да балансират изключително успешните си кариери: "Правим най-доброто, което можем. Имаме много любов, а това трябва да е основата на всяко семейство. Той и синовете ни са най-важното нещо за мен."

Шакира: Майчинството е най-трудното нещо
Снимка: Instagram


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА