Last news in Fakti

21 Август, 2017 20:06 5 543 7

8 неща, за които жените трябва да внимават, когато говорят с мъже

  • връзка-
  • свалка-
  • среща-
  • срещи-
  • жени-
  • жена-
  • мъж-
  • мъже-
  • внимание-
  • разговор-
  • комуникация
8 неща, за които жените трябва да внимават, когато говорят с мъже - 1

Първите срещи често изглеждат като интервюта за работа. Опитвате се да научите колкото се може повече за другия човек и за това дали ще развиете взаимоотношенията си в бъдеще. Ако може да слушате и да внимавате в нещата, които ви казват, няма да се нуждаете от допълнителни въпроси. Просто внимавайте за най-честите теми за разговор, които събеседникът ви отваря. Ето какво означават и те:

1. Бившите
Предходните връзки са опасна тема. Ако срещата се превърне в монолог за бившата, това е алармиращо. Изглежда сякаш той е заседнал с миналата си връзка. Сигурна ли сте, че искате да слушате оплакванията му за бившата и бихте ли му подали рамо, на което да поплаче?

2. Материални жени
„Всички жени искат само да си намерят богат мъж и дам у източат кредитната карта!“ Ако вашият партньор постоянно повтаря това, той не е за вас. Може дори да се опита да ви принуди да докажете, че не сте такава и че нямате задни мисли спрямо него.

3. Майката
Любовта към родителите е супер, но трябва да има лимит в демонстрацията ѝ, особено по време на първата среща. Внимавайте как партньорът ви говори за майка си и дали твърде често отваря темата. При някои мъже мнението на майката е по-важно и от тяхното собствено.

4. Демонстрация на сила
Вашият партньор иска ли да изглежда физически силен или мъжествен твърде много? Разказва ли ви истории за това как е наказал „лошите типове“ с един удар? Той може и да не е особено безопасен. Това не означава, че ще бъде агресивен към вас, но този тип поведение може да причини определени проблеми.

5. Деца
Тук става въпрос за мъжете, които наистина обичат да говорят за племенниците си, кръщелниците си, децата на съседите и т. н. Той и обезателно ще ви сподели плановете си за бъдещето. Е... той най-вероятно иска да изглежда добре, защото „всички жени харесват деца, нали“. Или ви казва истината и обича деца, което не е твърде лошо, ако много искате да станете майка. Ако тази идея ви допада, намерете човека, който споделя вашите амбиции.

6. Приятелството
Почти всички интересни истории, за които партньорът ви ви разказва са свързани с приятелите му, дори ви разказва колко е разочарован от хората, които са се отделили от вярната дружина. Този тип мъж би предпочел да излиза с приятелите си пред това да прекара време с вас. Трудно е да се разбереш с такъв човек. Винаги трябва да сте нащрек, че неговите планове ще включват приятелите му всеки път. Може би е най-добре да запазите нервите си за някой друг.

7. „Колко ужасен е светът“
Има един тип хора, които имат навик да си търсят извинения за всеки провал, като обвинят някой друг за грешките си. Закъснял е за среща, защото таксиметровият шофьор не е дошъл на време. Не е получил премия, защото шефът му е зъл. И, разбира се, Кейт, колежката му не получава по-висока заплата, заради професионализма си. Този характер не е добра основа за една връзка.

8. Вие
Използвани правилно, комплиментите ни карат да се чувстваме добре и да израстваме. Но ако има твърде много комплименти, това повдига някои съмнения. Първа среща, пълна със сладки думи трябва да ви държи нащрек. Има възможност да не сте единствената жена, която ги чува. Но не бъркайте искреността с евтините опити за свалка.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Варна

    12 4 Отговор
    Това тук, може да се приеме за вярно на не повече от 10%! А иначе не за 8 а за атанки, всичко трябва да внимавате когато говори мъжа. Ние скъпи дами сме праволинейни и много малка част, от мъжете използват иносказателните форми. Говорим това което мислим и не си играем на това, да търсим скрити послания в думите на отсрещния.
    За това, ако искате уважение просто слушайте и не бъдете такива лицемери, каквито сте в същност, обичайно.

    Коментиран от #3

  • 2 no name no face no number

    12 0 Отговор
    Светът отива в грешна посока, моралът изчезна. Благодарение на филмите предаванията и сайтовете младите се възпитават ужасно.
  • 3 Пловдив

    5 2 Отговор

    До коментар #1 от "Варна":

    Добре..Точно казано!..
    Лицемерието обаче, го има и при мъжете...
  • 4 lol

    1 1 Отговор
    Най-вярното е за бившите!

    Коментиран от #5

  • 5 Интересно

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "lol":

    Тъгуваш по нея ли?...Още ли?...
  • 6 гостъ

    6 0 Отговор
    То май излезе,че всичко което можете да видите в мъжете си и проблем.Единствено е добре ако говорите само за това,коета за вас е важно.Не че няма вярно в статията ,но нямаше нужда да поглеждам автора за
    да съм сигурен,че е жена.И наистина ми е интересно колко въобще я интересува как е от другата страна.И въобще има ли това някакво значение.

    Коментиран от #7

  • 7 Благодарим

    3 0 Отговор

    До коментар #6 от "гостъ":

    За някой има значение....
    Сподели ни моля!
    Такава информация е безценна!