Last news in Fakti

27 Август, 2017 20:00 5 356 3

10 причини, поради които хората изневеряват

  • двойка-
  • двойки-
  • връзка-
  • взаимоотношения-
  • брак-
  • семейство-
  • изневяра-
  • лъжа-
  • измама-
  • причини-
  • интимност
10 причини, поради които хората изневеряват - 1
Снимка: Shutterstock

Някога изневерявали ли са ви? Изневярата е неприемлива, независимо от обстоятелствата. Истинската връзка иска и двамата партньори да бъдат лоялни един към друг и да не нараняват чувствата си. Но за нещастие много хора решават да направят стъпка в страни. Но защо го правят?
1. Не са готови да се устроят
Когато единият партньор види, че връзката се движи прекалено бързо или че другият човек е твърде отдаден на връзката, те виждат изневярата като лесен изход от връзката.

2. Те се чувстват несигурни
Постоянната нужда от потвърждение не е нужно то да идва само от вас. Такъв човек има нужда често да бъде одобрен и затова когато който и да е покаже своето одобрение или интерес, това ги привлича. Те са несигурни в себе си като личност.

3. Вече не ви обичат
Понякога дори любовта идва със срок на годност. Няма гаранция, че ако някой ви обича, това ще продължи до края на живота ви. Когато чувството за любов и привличане изчезне, няма лимит на болката и разочарованието, който за съжаление да ги спре.

4. Те силно вярват в полигамията
За такива хора това да бъдат в повече от една връзка едновременно не е нищо лошо. Може да изглежда сякаш този човек ви обича много, но неговите вътрешни инстинкти ги влекат към множество връзки.

5. Имат чувството, че не им обръщате достатъчно внимание
При някои хора психическото им състояние ги кара да искат все повече внимание. Така че, ако някога се почувстват игнорирани или пренебрегнати, те ще се обърнат към други хора за внимание. При такива обстоятелства те биха изневерили без да се срамуват от това.

6. Не са доволни в леглото
Възможно е да не ги задоволявате напълно или просто да не сте подходящи един за друг. Това е един от онези основни фактори, които определят лоялността на партньорите. Това е и достатъчна причина на някои хора да изневерят.

7. Не са емоционално удовлетворени
Възможно е и да не сте способни да удовлетворите емоционалните нужди на човека за интимност и внимание. Ако не можете да направите това, те ще го потърсят от някой друг.

8. Вече няма вълнение във връзката
Вашата връзка с партньора ви е толкова перфектна и гладка, че някъде из това съвършенство тръпката се е изгубила. Но вашият партньор я търси. За него/нея това би било достатъчна причина за изневяра, ако има друг човек, който би му я предоставил.

9. Влюбили са се в някой друг
Изглежда сякаш с времето тяхната любов и привличане са отслабнали или сте се отдалечили един от друг. В такъв случай те ще се обърнат към някой, който им обръща внимание или им дава онова, което им липсва.

10 . Искат нови преживявания
Когато един човек се отегчи, той иска нещо забавно и вълнуващо, а когато не го получава от партньора си, започва да го търси другаде. И тук не става въпрос само за сексуална активност; те просто искат нещо вълнуващо в живота си. Често техният партньор или е твърде зает или не е заинтересован в новите неща.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 no name no face no number

    4 1 Отговор
    Дрън дрън
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Мария-Магдалена

    5 0 Отговор
    Причини много ..
    Последствията обаче след това....