1 Септември, 2017 00:30 26 890 30

Секс в колата - подгответе се!

  • секс-
  • кола-
  • поза
Секс в колата - подгответе се! - 1
Снимка: Shutterstock

Широко известно е, че връзката между мъжа и колата е на друго астрално ниво, почти съпоставимо с тази между най-добри приятели. Това е връзка, която се базира върху любов и приятелство, които не зависят от времето. Затова никак не е чудно, че мъжете искат да правят секс в колите си.

Но има едно нещо, което свързва най-вече мъжете и техните коли. Да, почти няма мъж, който да не се хвали със своите изяви в колата, и все пак има някои неща, които трябва да предвидите преди да вкарате жената в колата.

Подходящата кола

Наистина е много важно да изберете правилната кола, защото не всяка става за такъв тип забавления. Ако колата е прекалено малка, рискувате да се нараните. По принцип малките коли не са и много стабилни, а вие едва ли искате да се чувствате на нещо като жалко подобие на яхта, докато правите секс.

Добре е колата да е от среден клас и по възможност с огромна задна седалка, но не се заблуждавайте, че само тя ще ви е нужна. Разбира се, най-добрите коли за секс са огромните коли, най-вече пикапи или джипове. Освен че са доста просторни, те имат и нужната проходимост, защото освен колата, и мястото е фактор, за да бъде романтиката пълна.

По-луксозните коли имат и друго предимство. Повечето имат кожени салони, а това не е за изпускане. Кожените седалки са предимство, защото принципно индустриалният плюш, с който се тапицират автомобилите среден клас в повечето случаи дразни човешката кожа, а другият недостатък е, че попиват течности и респективно погледнато вашата пот. Кожените седалки са нежни и имат приятен допир, предразполагат участниците в един такъв акт да дадат всичко от себе си.

Изберете мястото

Важно е да изберете къде да паркирате колата, все пак не е препоръчително да го правите на улицата. Ясно е, че усещането е по-силно, но е аморално и рискувате да ви арестуват още в първите минути на вашето палаво приключение.

Като най-романтична локация може да се определи плажът. Ако сте с някой голям джип, може да паркирате по-близо до вълните на някой безлюден плаж.

Със същия успех може да пробвате в планината или на някоя нива сред житата. Въпреки всичко, гората си е класика особено през лятото. Не го правете на безлюдни паркинги, въпреки че няма никакви коли, тъй като повечето паркинги са охраняеми с камери.

Неограничените възможности

Както вече споменахме по-горе, не бива да се ограничавате в позите, като задната седалка не е единственото място, където можете да практикувате секс. Не по-малко интересно място е предният капак на колата, колкото и вулгарно да звучи.

Внимавайте обаче да не се изгорите, ако сте карали твърде дълго и капакът се е загрял. Същото важи и като е студен, защото никак не е комфортно, а и студът е най-големият убиец на възбудата. Ако сметнете, че капакът все пак не е вашата страст, задната седалка наистина предлага широка палитра от пози, които ще оставим на вашето въображение.

Възможни рискове

Колкото и да е вълнуващо, да правите секс в кола не е никак безопасно. Поради ограничените пространства опасността от травми е изключително голяма. В повечето случаи, това упражнение се свързва с брутален секс, който от своя страна също така си е доста рисков.

В крайна сметка, правейки секс в колата, освен че ще си изкарате наистина страхотно, това начинание може да заздрави връзката ви като внесе малко разнообразие в иначе скучния живот на дългосрочно обвързаните.

Друг интересен факт е, че по време на секс в кола се горят повече калории, защото мястото е ограничено, а и спецификата на терена предполага употребата на повече физически усилия, което повишава ендорфините в мозъка, пише Tialoto. Така с една вълнуваща игра в колата ще преборите стреса натрупан през работната седмица.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Практически

    22 9 Отговор
    Мъжете искат да правят секс в колата ,защото това е безплатен терен и т.н..!

    Коментиран от #2

  • 2 кърски

    40 12 Отговор

    До коментар #1 от "Практически":

    Безплатен !?!? Ти в ред ли си та това е най-ценното за един мъж! Ти наясно ли си, ако някоя си забие токчетата в тавана, как се ремонтира таван и колко струва, а ако разцепи кожения салон, а недай си изключи от скорост и причини тоталка ? "Безплатен" я пак си помисли ;)))

    Коментиран от #3

  • 3 Практически

    27 5 Отговор

    До коментар #2 от "кърски":

    Много мислих.....:)) Ти явно си специалист обаче ..
    Значи просто се подготви -токчета,аксесоари и т.н. ...Сваляйте ги.. За останалото, внимавай!
    Е ...все пак пестиш пари от хотел ;)Признай си!😉
  • 4 Иван Господинов

    47 3 Отговор
    Аз много се потя а и ако не ми е удобно не мога да свърша или е едно такова никакво свършване дето после ме болят топките. А и как да го прибера обратно в гащите целия омазан с мои и нейни сокове. Тъпа работа си е в колата, някаква недодялана работа за тинейджъри. Мъчил съм се кривил съм се всякак. Постоянно имаш чувството че някой те гледа. Ако е хладно всичко се запотява ако отвориш прозорците пък е студено. Ако пердашиш на парно пак е кофти щото всичко става в пот и косми и всякакви мазала. Все нещо се чупи размества изобщо всичко в колата става кочина. Аз преди на младини ги водех по плажовете около Варна. В колата винаги имах едно шалте и две кърпи за плаж. Разни залъгалки, винце, бирички, зяпане на луната и прочее. Правим каквото правим тупаме кърпите и се прибираме по живо по здраво а и под открито небе не се потя толкова . Сега вече не бих се кривил по разни изчанчени места. Имам си огромно легло а и жената съм я научил на всевъзможни изчанчени работи. пробвали сме всичко каквото съм гледал по порно филмите без съвсем извратените работи. Ама след това постиламе си един чист изпран чаршаф, взимаме си един душ и си спим като бебета а не какво някакви омазани клошари в контейнер за боклук .

    Коментиран от #5, #13

  • 5 Калпави са ти топките!

    11 15 Отговор

    До коментар #4 от "Иван Господинов":

    На слабият моряк - водораслите му пречат! А на такъв като теб - леглото. Ако си мъж на място след няколко лъзгания и требе смениш маслото. Аз съм тъй, мястото не ме интересува.

    Коментиран от #7

  • 6 ИВАН

    17 9 Отговор
    Секса е хубаво, прекрасно нещо, интимно и съкровено, но защо ни го навират постоянно, и го издигат в култ, нека се позамислим ? ... прелюбодеяние, отдалечаване от Бога
  • 7 Гостенка

    7 1 Отговор

    До коментар #5 от "Калпави са ти топките!":

    Ехааа...Настръхнах...
  • 8 Гост

    8 2 Отговор
    Трябва да се внимава и със запалката, че изкача и пари.
  • 9 оценка на риска

    14 4 Отговор
    Аз съм влюбен в колата си и през ум не ми минава да я деля с някаква си жена ! :)))
  • 10 Така е

    8 2 Отговор
    Рецепта за секс в Трабант по социалистически: Буташ дясната седалка максимално на зад и сваляш облегалката.Мацето полягва , десния крак през прозореца , левия на кормилото. Коленичиш между кракато и целиш офицерската кокарда.П.С. Гащите се свалят предварително от вън.Да ви е сладко....

    Коментиран от #17

  • 11 дръндер

    34 0 Отговор
    Мъж и жена правят секс в колата. След известно време жената казва:
    - Боже, скъпи, колко си издръжлив!
    - Как да не съм... Ти от половин час яхаш скоростния лост!

    Коментиран от #26

  • 12 Раса

    9 0 Отговор
    Най удобно е в кемпер!
  • 13 гуньо простия

    14 1 Отговор

    До коментар #4 от "Иван Господинов":

    Човек, по-точно описание не съм срещал на ситуацията. На 100000% съм съгласен.Мизерията в колата е пълна. Само от както има мокри кърпи стана що-годе по поносимо.:) :) :)
  • 14 Ганьо

    19 5 Отговор
    В таз кола ако някой пръдне това ще е краят :)
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Павлина

    5 1 Отговор

    До коментар #15 от "ПАВЕЛ":

    Ти кво правиш след работа, ако ти е зела тока ...?!...Праиш се на Батман ли?..Оправяш твойта...,съседката....Да няма сърдити,не за друго..😉
  • 17 един

    11 0 Отговор

    До коментар #10 от "Така е":

    Карал съм Трабант 11 г. И секс съм правил в него по къра! Долу-горе както го описваш! После захитрях и си носех одеялце в трабанчето.Отдавна беше!
  • 18 Марио

    4 8 Отговор
    За мен връзката между мен и колата е огромна.Повече отколкото между приятели.Смятам,че е унижение и към колата и към самия мен да правя секс в колата.

    Коментиран от #19

  • 19 Ето това е

    4 0 Отговор

    До коментар #18 от "Марио":

    Това вече са принципи! :))
    Няма да се унижаваш ,нито Ти... и колата НАЙ-ВЕЧЕ с някакъв си секс...Абсолютно!
    За леглото да кажеш...
  • 20 Нафарфорий

    6 1 Отговор
    А бе аз лягам задната седалка на Дискавърито и правя не 3-ка, а 6-ца!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 21 Къртев

    6 1 Отговор
    Най - просторно е на задния капак, а и прохладно. Зимата може и на предния, че е топъл. Иначе в купето става ама е доста неудобно, но партньорката, ако е зиморничева няма начин. На предна дясна е най-удобно. Пускаш облегалката седалката назад докрай и лупай, лупай та да ти пукат ушите.
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 шампиона

    11 3 Отговор
    Правил съм доста пъти секс в колата и мога да кажа, че е ужасен..Винаги е тясно и некомфортно, не зависимо от вида на колата..Отделно си издрах цялата кола от храсти и клони по горите..Друга щета която ми се получи на колата, падна ми плата на тавана вътре в купето..Не си е оферта, по-добре ходете на хотел, ако нямате терен..!

    Коментиран от #24

  • 24 onq s konq

    3 5 Отговор

    До коментар #23 от "шампиона":

    Така е ЩОТО ГО ПРАВИШ В КОЛАТА ! Ас за тази цел ползвам предня капак на беенвето и мога да кажа че съм доволен и то много !
  • 25 стар виц

    12 1 Отговор
    Двойка с трабант на поляна ще правят секс .Мацето готово легнало на одеалото и съблечено.Мъжът чете в кабината на трабанта.Тя -Хайде няма ли да идваш ?Какво четеш? -Чета инструкцията укак се излиза с надървен от трабанта.
  • 26 Бинго

    12 0 Отговор

    До коментар #11 от "дръндер":

    И Нея си Я бива 😃 ...Половин час на скоросрния лост ...Хааахаа..Лудница виц....
  • 27 бббббб

    8 2 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Секс в колата - подгответе се! - Вениии,аз съм се подготвил.Ти къде си?
  • 28 ДЕДО ВЛАДИКА

    11 2 Отговор
    Мъж и жена ще правят секс в колата, на полето.Понеже е не удобно, мъжът я кара да слезе , да се облегне на вратата, с гръб към него ... и я започва.Овчар наблюдавал сцената и си казал: Пари за кола нямам, но врата ще си купя ! ))))))
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Бай Иван

    3 0 Отговор
    Аз пък в минивана си имам надуваем дюшек от Интекс.като сваля двата реда седалки и нямам никакъв проблем с позите
    Венче,само джипове споменаваш,но ела в Бургас да пробваш на бай Иван вана ))