28 Август, 2017 15:33 3 442 1

Венета Райкова сменя Патрашкова в "Папараци"

  • венета райкова-
  • кристина патрашкова-
  • папараци
Венета Райкова сменя Патрашкова в "Папараци" - 1

Венета Райкова е новата водеща на „Папараци“. От 17 септември, всяка неделя от 22.00 часа, тя ще прави интервюта и разкрития за светския елит, съобщиха от бТВ.

„Бих искала да благодаря на предаването за тази възможност. Приех поканата да бъда водещ на единствения телевизионен таблоид, и с много хъс да направя най-добрите си интервюта и разследвания. Познавам всички български звезди и повярвайте ми – нищо в телевизионния ефир няма да е такова, каквото е било досега.“, заяви Венета Райкова.

Журналистът Кристина Патрашкова се оттегля от предаването по собствено желание след двегодишна работа и десетки интервюта.

„Благодарим на Кристина за съвместната ни работа. Оставаме с изключително приятелски и топли чувства едни към други. „Папараци“ нямаше да бъде това, което е, без нея.“, коментираха продуцентите на предаването Иван и Андрей.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Линди

    5 2 Отговор
    Това е много добро попадение, Венета ще се справя доста по-добре!