Last news in Fakti

5 Септември, 2017 01:46 2 164 1

Влогър помага на учениците с идеи и трикове за уроците

  • влогър-
  • органайзер-
  • ученици
Влогър помага на учениците с идеи и трикове за уроците - 1

След дебютния му роман „Невидим“ влогърът Стан, познат и като inStanT в социалните мрежи, се завръща в книжарниците с ново авторско издание – „ОрганайзерЪт“.

„ОрганайзерЪт“ на Стан представлява съчетание между училищен планер, бележник и дневник, чиято цел е да помага на децата през предстоящата учебна година с лично изпробвани от Стан съвети за лесно и ефективно справяне с учебния материал.

Изданието включва и предложения за планиране на времето, различни техники за усвояване на информация и концентрация по време на тестове, справочна информация, конвертори за мерни единици и място за учебната програма на всяко дете, както и полета за лични записки.

„Когато бях ученик, постоянно търсех органайзер, в който да има не само място за писане, но и важни неща, които ми трябват за училище. Не спирах да майсторя свои планери от празни тетрадки и тефтери, в които записвах какво ли не – от формули до правила за поставяне на запетайки. Последно направих този. Той не е просто органайзер, а органайзерЪт, защото в него събрах доста полезни неща – основни правила на българския език, формули по математика, любопитна информация по география, както и 20 съвета за това как да си успешен в училище, които съм изпробвал лично. Надявам се, че ще служи вярно на децата и ще им бъде полезен!“, споделя Стан.

Самият той е бил отличен ученик и вярва, че най-важният учебник е животът, а най-ценният урок – да се научиш да бъдеш добър човек.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иванова

    8 0 Отговор
    Много е забавен и увлекателен...Браво!
    С удоволствие ще купя „ОрганайзерЪт” на дъщеря ми!