4 346 0

Вашият хороскоп за днес, 08.09.2017 г.

Венелина Маринова

Овен

Днес с постоянство ще постигнете много повече на работното място от предварителните си очаквания. Активността и умението ви да планирате ще ви помогне с бавни крачки да стигнете много по-далеч от това да следвате бързо темпо. Парични постъпления.

Телец

Днес използвайте дипломацията в случай, че влезете в сериозен двубой с недоброжелателен колега. Не демонстрирайте агресия или страх, тъй като нито един от двата варианта няма да ви носи удовлетворение или да ви гарантира успех. В личен план всичко ще върви гладко.

Близнаци

Днес проектите ви на работното място ще са в процес на развитие въпреки мъчителните усилия за постигането на стабилност. Моментът е изключително подходящ за финансови операции и закупуване на недвижими имоти, от които в бъдеще ще увеличите паричните си приходи.

Рак

Днес ще успеете да се справите с всичко планувано в професионален и личен план, но е наложително да отделите и достатъчно време за отдих. Стремете се по един конкретен начин да се освободите от негативните неща, които не ви дават покой в личен план.

Лъв

Денят е подходящ за кандидатстване на нов пост, работа или разширяване на професионалната ви квалификация. Осигурете си достатъчно време, през което да обмислите инициативите си, както и да направите равносметка на цялостното си текущо състояние във финансовата сфера.

Дева

Днес се предпазвайте от необмислени решения на работното си място. Стремете се отблизо да следите развитието на делата си, дори и да работите в голям колектив, не изпускайте контрола върху нещата, за които само вие отговаряте. Не пренебрегвайте интимната си половинка.

Везни

Днес ще са налице положителни вибрации за новите ви проекти от делови характер. Опитайте се да запазите външна невъзмутимост и сериозност, ако искате да запазите заетите от вас позиции на работното си място. Пред мнозина от вас ще бъдат предоставени редица нови преимущества в професионалната сфера.

Скорпион

Днес се опитайте да сте максимално концентрирани на работното си място. Деловите срещи и контакти ще ви носят значителни облаги във финансовата сфера и нови възможности за реализация на амбициите ви. Не проявявайте ненужен инат спрямо партньора си.

Стрелец

Днес лоялното ви отношение спрямо колеги и вишестоящи ще ви даде шанса да се радвате на подкрепата им и в бъдеще. С лекота, присъща само за вас, ще успеете да се преборите с многобройните си задължения и проблеми. В любовта ще получите нужното спокойствие и обич.

Козирог

Днес се придържайте към личните си принципи на работното място и спрямо материалните си интереси. Опитайте се да не поемате нови ангажименти, чието реализиране ще е за сметка на времето, което можете да прекарате в компанията на интимната си половинка.

Водолей

Днес се опитайте да спечелите доверието на началниците си, като поемете отговорност за личните си действия в службата. В случай, че сте си позволили некоректност към делови партньор, началник или колега е напълно възможно да изгубите всичко постигнато до момента.

Риби

Днес избягвайте да давате обещания на колеги и делови партньори. Дискретното ви поведение ще бъде уважено от заобикалящите ви на работното място. Стремете се да водите по-спокоен начин на живот, дори и да се затрупани с множество задължения и отговорности.Напиши коментар:


Публикувай