6 Септември, 2017 20:00 5 900 5

Не започвайте връзка с никой от тези 6 типа хора

  • връзка-
  • взаимоотношение-
  • брак-
  • семейство-
  • двойка-
  • мъж-
  • жена-
  • проблем
Не започвайте връзка с никой от тези 6 типа хора - 1
Снимка: Shutterstock

Щастливите връзки се градят на стотици малки неща. Едно от тях е верността. Всеки би се съгласил, че е важно да се доверяваш на партньора си. Но, за жалост, някои хора не могат да живеят без да изневерят на половината си. За тях е само въпрос на време. Ние решихме да ви покажем различните типове хора, с които да не влизате в сериозна връзка. Само ще изгубите времето си.

1. Самовлюбеният
Този тип човек не се задоволява с любовта на само един. Той иска всеобщото обожание. Така тези хора отстояват себе си. Самовлюбените хора постоянно търсят съвършения партньор. Те искрено смятат, че сегашната им връзка не е достатъчно съвършена, за да я продължат. И обвиняват всички други за това, но не и себе си.
2. Безнадеждният романтик
Процесът по изграждането на нова връзка е от съществено значение за романтичния човек. Такива хора обичат новите неща и не могат да понасят рутината – те се отегчават. За да избегнат това твърде романтичните хора винаги търсят нови източници на забава. Те мразят ограниченията и най-много от всичко ценят свободата.
3. Несигурният
На всички ни не ни достига самочувствие понякога. Но, ако някой не знае как да живее собствения си живот и постоянно се нуждае от одобрението на този или онзи, това е опасно. Когато такъв човек се сблъска дори с малко отчуждение, той моментално започва да търси нова връзка, в която всичко да е напълно различно.
4. Егоистът
Егоистите са толкова погълнати от собствените си мисли, че не приемат факта, че най-близките до тях може би също страдат. Но пък те осъзнават, че може би самите те са причината за страданието. Егоистите вярват, че моралните норми просто не са за тях. Те винаги си прощават за нещата, които не могат да понасят у другите.
5. Страдалецът
Страдащите хора винаги играят жертвата. Всяко малко нещо ги обижда. Тези хора винаги си търсят някой, който да ги утешава. Когато партньорите им не им дават това, което искат, страдалците си търсят нов на момента.
6. Критикът
Има повече от един тип хора, на които им липсва самочувствие. Тези, които обичат да критикуват останалите за всяко малко нещо и дават съвети (често непоискани) просто го използват като средство за отстояване в обществото. Тези хора не се страхуват, че ще наранят някого и не са способни да изградят здрава връзка.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мЕсо леб сиренье

    26 2 Отговор
    То тези качества ги притежава всеки човек. А ако некой ги слуша тия съвети, че си стои сам. И стига сте задълбавали в тия работи щото само отегчавате хората.
  • 2 Vasik Atanasova

    10 2 Отговор
    каквото ти поднесе съдбата миличка
    нищо не зависи от тебе
  • 3 Къртев

    5 1 Отговор
    Добре, че се ожених преди тази статия, иначе майко мила. Тежки самотни години ме чакаха. Аз не познавам човек, който да няма едно от тези качества или недостатъци. Намират се при жените най-често в комбинация. Ъ ми то робот ще трябва да търсим вече
  • 4 Гост

    4 0 Отговор
    7. Журналист
  • 5 Хасан

    1 3 Отговор
    Животът е като кутия с шоколадови бонбони..докато не отвориш и не вкусиш не разбираш какъв е вкуса