1 567 3

Джордж Клуни чакал 20 минути на колене Амал да каже "Да"

Снимка: shutterstock
Снимка: shutterstock
Милена Трачева

Джордж Клуни стоял на колене пред любимата си Амал цели 20 минути, преди тя да отговори на най-важния въпрос – иска да да бъде негова съпруга. Това разказа холивудската звезда пред британското издание Sun.

Холивудският актьор поканил красавицата на романтична вечеря в дома си. Поднесъл шампанско и я помолил да потърси с какво да запалят свещите в едно от чекмеджетата на близкия скрин. Тя отворила чекмеджето, но вместо запалка видяла красива кутийка с годежен пръстен. Обърнала се изненадано и видяла, че Джордж вече е застанал на колене и очаква отговора ѝ.

„Стоях така в продължение на 20 минути. Тя просто се взираше в пръстена и казваше „О, Боже мой!“. Беше толкова шокирана“, спомня си актьорът.

От скоро двойката се радва на близнаци – Ела и Александър. Самият Клуни приема родителството много сериозно, дори прекалено.

„Къщата ни е изпълнена с топлите звуци на бебетата и плач. Когато приятелите ми ме видят да сменям пелените им и да се смея заедно с тях, често са изненадани“, споделя той пред Sun.

САЩ


Още по темата

 • Още бебета Клуни? Надали...

  Още бебета Клуни? Надали...

  След като станаха горди родители на близнаци по-рано тази година и усвоиха до съвършенството изкуството да сменяш пелени, Джордж Клуни и съпругата му ...
  9.09.2017
  1 045
  0

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Гост
  Отговор
  1 19:45  07.09.17
  И аз бих я чакал ако после ще и разцепя филиите както аз си знам!
 • Дал-взел
  Отговор
  2 19:51  07.09.17
  Стоял той...Дрън,дрън..Кво ми се превъзнасят ..Искуствени ,измишльотени новини..
 • Радо
  Отговор
  3 19:56  07.09.17
  Представи си как` Сийке живо пиле да умре.

Напиши коментар:


Публикувай