3 715 3

Влади Въргала има нова любов

Актьорът сам съобщи за раздялата между него и съпругата му Силвия

Снимки: Facebook
Снимки: Facebook
Милена Трачева

Актьорът Владислав Карамфилов, по известен като Влади Въргала, лети на крилете на любовта, след като той и съпругата му Силвия са поели по различни житейски пътища.

Новата жена в живота му се казва Тезджан Ферад - Джани и също е актриса.

За раздялата и откриването на любовта, разказа самият той пред Нова телевизия. Това е първият път, в който актьорът открито признава, че с брака му е свършено и има нова любов до себе си.

"Разбрахме се със Силвето и ще го кажа от името на двамата - не сме заедно от доста време. Сега сме много щастливи и в невероятна хармония в нашите отношения", обяви Въргала.

С новата си любов - Джани, са се запознали по време на кастинга на "Шменти капели".

"Това е човекът! Нейният бивш съпруг е Николай Колев-сценарист, имат син. Когато се запознах с Джани, те също бяха в края на техните отношения. Когато започнахме да работим заедно, в един момент осъзнахме, че сме сродни души и се допълваме. Тя ме реновира. Мисля, че и тя се чувства много добре. Всичко е прекрасно", разказа още Карамфилов.

Сега двамата си партнират в пиесата "Червената или черната", с която Въргала се завърна на театралната сцена миналата година. Динамична и много забавна криминална екшън-комедия разказва историята на един обикновен човек, на който се налага да спаси света.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • гост
  Отговор
  1 19:56  08.09.17
  ГОЛЯМ АКТЬОР И ЧОВЕК - ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ !
 • Кака Гинка
  Отговор
  2 22:16  08.09.17
  И тук почнаха по холивудски:"Не сме заедно,но много се обичаме и помежду ни цари безподобна хармония и полифония..." Захаросано,че чак нагарча - ами като толкова се обичате,що се разведохте,бе? И кой ви пита с кого сте и с кого не сте,та тръгвате да се обяснявате?
 • Дръндьо
  Отговор
  3 10:10  09.09.17
  А тръбеше навсякъде,колко много обича Силвето...Мъже...Слаби им ангелите...И не само те....Сега се зъби кат кон ,колко е щастлив..

Напиши коментар:


Публикувай