Last news in Fakti

8 Септември, 2017 14:49 7 195 3

Влади Въргала има нова любов

  • влади въргала-
  • раздяла-
  • любов-
  • нова жена-
  • актьор-
  • актриса-
  • владислав карамфилов-
  • тезджан ферад - джани

Актьорът сам съобщи за раздялата между него и съпругата му Силвия

Влади Въргала има нова любов - 1
Снимки: Facebook

Актьорът Владислав Карамфилов, по известен като Влади Въргала, лети на крилете на любовта, след като той и съпругата му Силвия са поели по различни житейски пътища.

Новата жена в живота му се казва Тезджан Ферад - Джани и също е актриса.

За раздялата и откриването на любовта, разказа самият той пред Нова телевизия. Това е първият път, в който актьорът открито признава, че с брака му е свършено и има нова любов до себе си.

"Разбрахме се със Силвето и ще го кажа от името на двамата - не сме заедно от доста време. Сега сме много щастливи и в невероятна хармония в нашите отношения", обяви Въргала.

С новата си любов - Джани, са се запознали по време на кастинга на "Шменти капели".

Влади Въргала има нова любов

"Това е човекът! Нейният бивш съпруг е Николай Колев-сценарист, имат син. Когато се запознах с Джани, те също бяха в края на техните отношения. Когато започнахме да работим заедно, в един момент осъзнахме, че сме сродни души и се допълваме. Тя ме реновира. Мисля, че и тя се чувства много добре. Всичко е прекрасно", разказа още Карамфилов.

Сега двамата си партнират в пиесата "Червената или черната", с която Въргала се завърна на театралната сцена миналата година. Динамична и много забавна криминална екшън-комедия разказва историята на един обикновен човек, на който се налага да спаси света.

Влади Въргала има нова любов


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    8 9 Отговор
    ГОЛЯМ АКТЬОР И ЧОВЕК - ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ !
  • 2 Кака Гинка

    15 1 Отговор
    И тук почнаха по холивудски:"Не сме заедно,но много се обичаме и помежду ни цари безподобна хармония и полифония..." Захаросано,че чак нагарча - ами като толкова се обичате,що се разведохте,бе? И кой ви пита с кого сте и с кого не сте,та тръгвате да се обяснявате?
  • 3 Дръндьо

    8 0 Отговор
    А тръбеше навсякъде,колко много обича Силвето...Мъже...Слаби им ангелите...И не само те....Сега се зъби кат кон ,колко е щастлив..