20 301 22

Мираж ли е сексът с по-стар мъж

Венелина Маринова

Връзката с доста по-възрастен мъж обикновено носи на жената емоционална и финансова стабилност, но в леглото й може да настъпи засушаване. Когато започвате връзка с по-възрастен мъж, трябва да сте предварително наясно какво ви очаква и задължително да си зададете следните въпроси:

Мога ли да приема характера и навиците му, които той едва ли би променил на тези години?

Мога ли да се примиря с факта, че тялото му вече не е в отлична младежка форма, особено когато става дума за секс?

Мога ли да съм с един мъж само заради парите му и да се примиря с този факт?

Мога ли да живея с някого поради единствената причина, че той има добро отношение към мен?

Когато неизбежно стигнете до мига на интимната близост, независимо дали сте с мъжа само заради парите му, или заради доброто му отношение към вас, ще осъзнаете, че той отдавна не е на двадесет и че не само, че няма такъв сексуален апетит като младите мъже, но и интересите му в областта на секса са насочени в друга посока.

Несъмнено голямо е изкушението от мисълта, че ще бъдете уважавана и обгрижвана, че ще можете да се опрете безрезервно на рамото на един зрял и обигран в живота мъж, когато ви е омръзнало от младоците, търсещи ви само за секс.

Успокояващото е, че има възрастни мъже, които се справят безпроблемно със секса чак до дълбока старост и дори са отлични любовници, но те все пак са изключенията.

Ето и нещата, с които трябва да се наясно, когато започвате връзка с мъж в напреднала възраст:

Забравете за “чистия” секс!

Трябва или да се примирите, че сексът с драстично по-възрастен от вас мъж никога няма да е чист секс, а винаги секс търпение и секс разбиране.
Щом като партньорът ви иска да му доставяте удоволствие чрез орална любов, без да се сливате в същински полов акт, то значи и вие може да изискате от него да ви задоволи орално или с ръце. Често ерекцията на възрастните мъже е само частична - тогава вместо класическите ласки наистина по-подходящи са оралните.

За да сте съвсем наясно какво точно трябва да правите в леглото, не би било лошо да посетите сексолог. Освен че ще ви насочи как да постигнете сексуална хармония помежду си, той вероятно ще ви препоръча и различни помощни средства или лекарствени препарати.
Чудотворните хапчета действително могат ви помогнат.

Всъщност едва ли сексуалните проблеми на възрастните мъже са толкова драматични. По-скоро може да се предполага, че причината за ниската им сексуална активност са леността и себичността, които ги налягат след определена възраст.

Друго често спрягано обяснение за сексуалните проблеми на възрастните мъже е техния заседнал начин на живот. Мъж, който бяга сутрин за здраве, изкачва стълбите пеша и не се задъхва, се интересува активно и от секс. Но онзи, който се запъхтява на петото стъпало и не може да клекне пет пъти, без пулсът му да се учести до дупка, възприема и упражненията в леглото за непосилни и безинтересни (но това важи и за младите мъже).

Както към всяка връзка, така и към съжителството с по-възрастен мъж трябва да пристъпите след внимателно анализиране на фактите.
Добре е, преди да задълбочите връзката си, да проверите не само съдържанието на неговия портфейл, неговите настоящи и вероятни капризи, но и сексуалния му апетит, съветва онлайн изданието Розали. Не се самозаблуждавайте, че нещата после вероятно ще се подобрят, нито че можете да минете и без секс.

Добрата връзка между двама души се гради върху разбирателство и намиране на общ език не само на масата, но и в леглото.Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Дедо МъдрЮ
  Отговор
  1 02:18  11.09.17
  Вени моме, разбирам имаш оферта и интересни аспекти те терзаят, но "Не може хем това в онова, хем душата - в Рая:"

  Коментиран от #2

 • Vulpes
  Отговор
  2 05:39  11.09.17

  До коментар #1 от "Дедо МъдрЮ":

  Вени е новата Кобилкина! Статиите и се градят на годините опит,,които е натрупала.
 • БайТози
  Отговор
  3 06:32  11.09.17
  Вени миличка вземи си стабилен финансово и улегнал мъж.Младоци за ч.кане бол.
 • Факт
  Отговор
  4 07:57  11.09.17
  Вени просто поства поредната статия,на която едва ли изказва личното си мнение..Нито пък споделя личния си опит..Много лично го приемате момчета :)

 • Цуци
  Отговор
  5 08:34  11.09.17
  Това сега какво е - наръчник за силиконови коври? Мила мамо....
 • Лично мнение
  Отговор
  6 09:16  11.09.17
  Връзките с голяма разлика във възрастта ( по-стар,по-млад ), са личен избор ...Интересно кой и на какво основание прави изводи и дава препоръки?!... Няма обща формула.
 • БАЙ МИЛЕ
  Отговор
  7 09:22  11.09.17
  НЕ Е МИРАЖ..... СТАРИЯ ВОЛ КАТО ХВАНЕ БРАЗДАТА...НЯМА СПИРАНЕ.... ПЪК И ДА СТАНЕ ЗАСЕЧКА....ИМА ВИАГРА..... ТАКА ,ЧЕ ПИЧОВЕ..ДА НЕ ВИ ПУКА......
 • Русенец
  Отговор
  8 09:35  11.09.17
  Какво да каже Макрон като спи с 24г. по стара жена ? Така че за всеки влак си има пътници !

  Коментиран от #22

 • Моника Станишев
  Отговор
  9 09:40  11.09.17
  По едно диамантче от време на време тушира всички неудобства !

  Коментиран от #10

 • Не ми трябва
  Отговор
  10 09:49  11.09.17

  До коментар #9 от "Моника Станишев":

  Предпочитам емоционално и сексуално удобство!
 • Дедо ви
  Отговор
  11 10:34  11.09.17
  За да ме вижда като пръв убавец значи не е добре с акъла , колкото и да е убава. Има нещо сбъркано у тая работа. Май некое бабе по ми приляга ...
 • Радо
  Отговор
  12 10:43  11.09.17
  Дамите да знаят и да не се изненадат, като видят, че се гъне като Икарус.
 • 13 10:51  11.09.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • ся сериозно
  Отговор
  14 11:00  11.09.17
  Тя природата си е казала думата мнооого отдавна и тя е че напр. много възрастен мъж с млада булка може да има дете, възрастна жена след определени години и млад мъж не могат, двама мъже също, както и две жени ! Така, че ясно е кое е допустимо от там насетне, кой каквото иска да си мисли и прави ! Гейове, лесбийки и дърти чанти падащи си по млади мъжлета няма, какво да ми се обиждат на думите такива са фактите и природните закони, сърдете се на тях ;)
 • СТАТИСТИК
  Отговор
  15 11:02  11.09.17
  АБЕ КОЙ ТИ ГЛЕДА СЕКСА,ВАЖНОТО Е КЕКСА,А ЗА СЕКС МОЖЕ ДА НАМЕРИ ЧОВЕК ПОД ПЪТ И НАД ПЪТ!ЗА МЪЖЕТЕ ОТДАВНА СЕ ЗНАЕ ЧЕ НЕ Е ЧАК ТАКЪВ ПРОБЛЕМ РАЗЛИКАТА В ГОДИНИТЕ,ЗАЩО АВТОРКАТА НА СТАТИЯТА НЕ КАЗВА И ДУМА ЗА БАБИТЕ,И ЧЕ ЗА МЛАДИТЕ МЪЖЕ ЖЕНА НА 45 ВЕЧЕ Е БАБА?ИНТЕРЕСНОТО Е ЧЕ ПОСЛЕДНИТЕ ГОДИНИ БРОЯ НА МАКРОНОВЦИТЕ КОИТО НЕ ИСКАТ ДЕЦА А СИ ТЪРСЯТ НАЙ-ВЕЧЕ БАБИ ДА ГИ ГЛЕДАТ И ХРАНЯТ НАРАСТВА С ГЕОМЕТРИЧНА ПРОГРЕСИЯ,ДОКАТО ВСЕ-ПОВЕЧЕ МЛАДИ ЖЕНИ СЕ ХВАЩАТ ДОРИ И С БЕДНИ ВЪЗРСТНИ МЪЖЕ САМО И САМО ДА ИМАТ ДЕТЕ ОТ НЯКОЙ!

  Коментиран от #16, #17

 • Баба Ти ЗДРАВКА
  Отговор
  16 11:22  11.09.17

  До коментар #15 от "СТАТИСТИК":

  Коментар до ≠14 също!!! Един и същи „умник” ли си изказва мнението?!.. Пък, чак си го И налага не знам..,но личи ,че е самозадоволяващ се импотентен задръстенджак..
 • Кибик
  Отговор
  17 11:55  11.09.17

  До коментар #15 от "СТАТИСТИК":

  Качамак..
 • Другия ви дедо
  Отговор
  18 14:49  11.09.17
  Както някой тук отбеляза, в природата си има ред. След като не сме от посочените изключения и портфейлите ни са доста тънки, остава да се радваме на бабите си или да чакаме да случи хубавата поговорка "Надай се к.ре на пияна жена!" Ама животът пак не е толкова лош. Има си канали за възрастни, пък и с малко повече кандърдисване и бабата се прежалва ...

 • Бат Асен
  Отговор
  19 15:45  11.09.17
  Ох ако ми падне някоя по-млада с 20 години от мен да е на около 24 така ще я ч.кам,Че няма да погледне друг повече
 • Г.З
  Отговор
  20 02:10  12.09.17
  Не е мираж.Когато те сърби гърба на неудобно място любимия,или най близкия го чеше?
 • Morgoth
  Отговор
  21 15:46  12.09.17
  На дедо не му става щото баба е дърта и грозна. Като си вземе младо гадже ще гледаш как ще му щръкне. Ще свали поне 20 години.
 • Той
  Отговор
  22 17:14  16.03.18

  До коментар #8 от "Русенец":

  Той само спи , той прави секс с мъже

Напиши коментар:


Публикувай