Last news in Fakti

11 Септември, 2017 15:11 1 230 2

Новата Мис САЩ ламти за политическа кариера

  • мис сащ-
  • конкурс за красота-
  • мис америка-
  • политика-
  • губернатор-
  • кара мунд-
  • северна дакота

23-годишната финалистка мечтае да е първата жена губернатор в Северна Дакота

23-годишната Кара Мунд, която е Мис Северна Дакота, спечели титлата Мис САЩ 2017.

Красивата американка вече обяви своите политически амбиции.

Световните информационни агенции отбелязват, че Кара Мунд не одобрява идеята на американския президент Доналд Тръмп да изтегли страната от Парижкото споразумение за климата и дори е изказала сериозни критики по негов адрес.

Финалът на конкурса за красота се състоя в неделя вечер в курорта Атлантик сити в щата Ню Джърси. За титлата Мис САЩ се бориха 51 претендентки - по една за всеки един от американските щати и една за федерален окръг Колумбия.

Тазгодишната победителка живее в град Бисмарк, Северна Дакота.

Подгласнички на красавицата бяха Мис Мисури Дженифър Дейвис, Мис Ню Джърси - Кейтлин Шофел, Мис Окръг Колумбия Бриана Кинси и Мис Тексас Маргана Ууд.

Стихиите Харви и Ирма присъстваха образно казано на финала на състезанието. Мис Флорида Сара Чжън отправи послание за солидарност към жителите на щата си, ударен от урагана вчера.

Мис Тексас Маргана Ууд пък благодари на родния си град Хюстън, излъчил я на финала на конкурса. Градът беше наводнен от урагана Харви и Маргана Ууд изрази солидарност с пострадалите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кака Гинка

    0 0 Отговор
    То всички миски и "моделки" ламтят или за артистична или за политическа кариера.За това и изкуството,и политиката напоследък са еднакво опорочени,но при темповете на изпростяване на населението това вече се счита за абсолютно нормално...
  • 2 Дедо

    0 0 Отговор
    То с това лице кариера в киното едва ли ще направи!