1 366 0

България - в крак със световните модни тенденции

България - в крак със световните модни тенденции

Във връзка с премиерата на новия сезон на шоуто „Обиколката на красотата с Рейчъл Хънтър”, която се състоя на 10 септември по Fine Living (предаването ще се излъчва всяка неделя от 22 часа), беше организирано специално събитие в известния столичен салон за красота Luksor Club Fashion Saloons.

Освен на прожекция на първия епизод от новия сезон на предаването със супер модела Рейчъл Хънтър, поканените имаха възможност да се насладят на услугите на салона за красота, както и да почерпят информация за актуалните модни тенденции директно от специалистите.

Чаровната маникюристка на салона разказа за впечатленията си от скорошен семинар в Италия, където е сверила часовника си със световните модни тенденции в създаването на маникюр и мнението й е, че българските специалисти в областта са напълно "в час" с останалите европейски. Освен това допълни, в унисон със съветите на Рейчъл Хънтър, че актуалната тенденция в маникюра е към по-естествен вид, а крещящите остри и ексцентрични форми остават само за сценични изяви. И съветва дамите да се стремят към повече индивидуалност, отколкото към сляпо следване на модните тенденции.

Очаквайте предаванията на Рейчъл Хънтър по Fine Living, както и нейните рецепти за красота, които ще ви представим.

Поставете оценка:
Оценка 0 от 0 гласа.

Напиши коментар:


Публикувай