1 280 2

Ирина Шейк имала трудно детство

Докато растяла тя постоянно била тормозена от връсниците си

Милена Трачева

Тя е родена на 6 януари, 1986 г., в Русия, а детството ѝ минава в миньорския град Еманжелинск, Челябинска област. Баща ѝ от сутрин до вечер работел в мината, за да осигури на жена си и двете си дъщери приличен живот. Когато Ирина е на 14 години, той вече има сериозни здравословни проблеми, които довеждат до смъртта му.

В училище красотата на момичето, която тя е наследила от своята майка, се оказва не благословия, а проклятие, защото всички ѝ завиждат - както ученици, така и учители. Високият ѝ ръст става причина за обидни прякори, като "върлина", "кула" и т.н. Учителите пък ѝ създават проблеми, тъй като Ирина пише с лявата ръка. Малкото момиче често се връща у дома разплакано. Четенето на приказката за грозното пате не помага. Ирина намира утеха в музиката, учи пиано.

След завършването Шейк влиза в колеж по икономика и се включва в школа за модели. Веднага е забелязана от чуждестранен агент, който й урежда участия на най-престижните подиуми в Европа.

Макар попаднало сред "свои", момичето отново е обект на подигравки. Този път злобните коментари и присмеха имат друго естество. Останалите момичета ѝ засипвали със жлъчни думи за начина по, който се облича, за стила ѝ, за това, че не знае чужди езици и поради факта, че рускинята няма престижно портфолио като техните.

Ирина обаче, не се поддава на оказвания натиск. Тя стиска зъби и се превръща в един от най-популярните и високоплатени модели в света.Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • НЕразбирач
  Отговор
  1 16:05  17.09.17
  Аз съм си "фен" на руското, вие, ако искате - на американското...

  Коментиран от #2

 • Българка
  Отговор
  2 16:22  17.09.17

  До коментар #1 от "НЕразбирач":

  Аз съм си фен на българското...

Напиши коментар:


Публикувай