4 351 0

Вашият хороскоп за днес, 15.09.2017 г.

Венелина Маринова

Овен

Днес на мнозина от родените под този зодиакален знак ще им се наложи да се приспособят към новите условия на работа в професионалната сфера. Възможно е да се сблъскате с проблеми от материално естество, които едва ли ще бъдат лесно преодолими. Не взимайте прибързани решения.

Телец

Днес се стремете към солидно укрепване на позициите си на работното място. Изгодни за вас ще се окажат положенията, свързани с контактите ви с влиятелни особи от сферата, в която работите. Не бъдете припряни.

Близнаци

Днес срещите ви от професионален характер ще са изключително ползотворни, затова ви съветвам да не закъснявате за тях. Ще имате желание да се отдадете на пълноценен отдих, но ще си останете само с желанието. Опитайте се да сте по-пестеливи във финансовата област.

Рак

Днес неравномерното развитие на инициативите ви в професионалната сфера могат да ви изиграят неприятна изненада. Възможностите ви могат да бъдат неограничени, но в същото време може и да станат причина за известни трудности, от които няма да знаете как да се освободите.

Лъв

Днес поставяйте пред себе си ясни за преследване цели и не се страхувайте да търсите съвет или подкрепа от страна на специалисти, приятели или близки. Благоприятни ще са покупките, с които ще имате възможност да подобрите значително стандарта си на работа и живот.

Дева

Днес неизпълнени проекти, делови задължения или промяна в предварителните ви планове ще ви отдалечава от желаната от вас стабилност. Не отлагайте пътуване, особено ако сте уточнили всички подробности около него и очаквате повишаване на финансовите ви постъпления.

Везни

Днес моментът е изключително благоприятен за вашите амбиции и за личните ви инициативи, стремете се да не се спирате пред първата изпречила ви се на пътя трудност. Периодът ще е характерен с повишена активност и умение да извлечете максимални облаги в деловата сфера.

Скорпион

Днес се предпазвайте от допускането на евентуални грешки в материален план. В любовта се стремете да не се опитвате да заемате едновременно две позиции при различни обекти, защото не е сигурно какъв ще е крайния резултат.

Стрелец

Днес действате хладнокръвно, за да се справите с предизвикателствата в професионалната сфера. Уважавайте мнението на околните и сътрудничеството ще дойде от само себе си. Овладявайте силните си страсти и крайности в любовта.

Козирог

Професионално ще се подготвите за предстоящите си изяви, с което ще затвърдите името си и ще повишите финансите си. Философски ще загърбите проблемите си и ще устремите поглед напред, има още какво да ви развълнува.

Водолей

Днес ще се запознаете с обстоятелствата около създал се проблем и ще предприемете нужните стъпки за решаването му. Дипломатично ще отклоните предизвикателствата и няма да коментирате нечии недостатъци, дори и да имате основание за това.

Риби

Днес мнозина от вас ще имат желание да тръгнат на път с надеждата, че по този начин ще увеличите шансовете си в професионалната сфера. Търпението ви ще играе решаваща роля за стабилността в емоционален, материален и професионален план. Залагайте на дългосрочните инвестиции.Напиши коментар:


Публикувай