17 Септември, 2017 07:00 4 342 1

Вашият хороскоп за днес, 17.09.2017 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • козирог-
  • водоелй

Овен

Непредвидена ситуация ще обърка плановете ви за този ден. Не изпадайте в паника, а организирайте оптимално задачите си. Така ще ви остане време и за почивка и за забавление. Обърнете внимание на здравословен проблем.

Телец

С приповдигнато настроение и много приятни моменти ще премине денят ви. Ще се радвате на добро здраве. Прекараното време в семейна обстановка, с най-близките, ще ви зареди с много положителна енергия. В интимен план също ще се чувствате спокойни и обичани.

Близнаци

Днес се концентрирайте върху същественото и изненадайте любимия до вас човек. Опитайте се да си отговорите на въпроса, за това какво ви липсва не само на вас самите, а и на човека отсреща. Не пропускайте да дадете заслужено внимание на вашето семейство.

Рак

Днес оставете грижите настрана. Забавлявайте се без да мислите какво ще кажат другите за вас. Всяко едно действие, което е в съгласие с вашите убеждения и вярвания е много по-ползотворно, от това да не правите нищо.

Лъв

Днес ще ви бъде трудно да вземате решения, защото всички възможности ще ви се струват подходящи. От една страна ви се иска да останете вкъщи със семейството си, но от друга ви се иска да излезете с приятели И в двата случая ще имате приятни емоции.

Дева

Днес бъдете позитивни и изразявайте свободно емоциите си. Преследвайте смело това, което искате. Не забравяйте за поет ангажимент. Зарадвайте с малък подарък любим човек.

Везни

Днес направете нещо нови и различно. Емоциите ви са върхови и сте готови за нови преживявания. Единственото нещо, което може да ви попречи е вашето рационално мислене и защитните ви механизми, които се задействат точно тогава, когато става най-вълнуващо.

Скорпион

Приятни емоции и отдих - това ви очаква през този ден. Ограничете разходите си, за да нямате парични проблеми през следващата седмица. Не допускайте родителите ви да се намесват във интимните ви отношения.

Стрелец

Денят ви ще бъде изпълнен с приятни емоции. Някои ще прекарат деня в домашна обстановка със семейството си, други ще се забавляват с приятели. Хубаво е, че се радвате ползотворно на почивката.

Козирог

Днес се отдайте на забавления, които така дълго сте бленували да осъществите. Сега е момента да яхнете вълната и да почувствате прилива на адреналин в тялото си. Само вие знаете как точно става това, затова действайте.

Водолей

Изпълнени сте с енергия и желание да направите този ден специален. Ще имате доста ангажименти, но положеното старание ще бъде оценено подобаващо от вашите приятели и близки. Ще се чувствате истински обичани и специални за интимната си половинка.

Риби

Потърсете контакти с приятелите си през този ден. Така ще може да се позабавлявате и да разведрите ежедневието си от натоварената седмица, през която сте преминали. Приятна изненада от интимната половинка.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пазарен Либерализатор™

    0 0 Отговор
    Пълна глупост, нищо не познаха астролозите, трети ден правя лютеница. Тоя хороскоп е фейк.