885 0

Удивителните "дочути" истории за добрината на хората

Снимка: Shutterstock
Снимка: Shutterstock
Събина Андреева

Тук събрахме 7 истории, които хора споделят онлайн, за забавни и интересни случки, преживяни с любимите им хора. Със сигурност ще стоплят сърцата ви.

***

Наскоро станах свидетел на забавна случка. 5-годишно момче вървеше с майка си и изведнъж реши да спринтира до вратите на къщата им. Но се подхлъзна на някакви камъни и удари главата си в металната ограда. След това се изправи, изтупа се и проплака: „Мамо, оградата е добре, не съм я огънал.“

***

Студент съм и наскоро започнах работа. Сега се чувствам като зомби и постоянно ми се спи. Вчера мениджърът ми ме погледна и ми даде почивен ден. Прибрах се и моментално заспах. Когато се събудих, погледнах към часовника си. Бях спал само 30 минути, но се чувствах много освежен. Погледнах си телефона: 10 пропуснати повиквания от татко, 21 от мама и ужасно много съобщения от приятели. И всичко това, защото бях спал не само 30 минути, а 24 часа и 30 минути. Всички се бяха притеснили ужасно!

***

Мама ми беше написала съобщение: „Липсваш ми.“ 418 километра. След 6 часа вече си хапвах от най-вкусното картофено пюре в света. Но най-хубавата част беше щастливата усмивка на тази прекрасна жена.

***

Обичам 6-годишния си син! Той изглежда точно като мен. Смехът му прави всички щастливи, а любопитството му може да подлуди всеки. Винаги съм си мечтал да имам наследник, и затова съм толкова щастлив, че жена ми ме дари с такъв. Той също ме обича много. В момента, в който се научи да пише, ми остави съобщение: „Татко, обичам те.“ Издраска го на колата ми с камъче.

***

Преди 15 години дядо ми бил достатъчно глупав да обещае на баба, че докато я обича няма да си обръсне брадата. А дядо ми е доста инат човек и наистина не си е бръснал брадата цели 15 години. Пораснала до корема му. Сега може да я сплита. Баба го нарича „Любимия ми инат брадатко.“ Толкова ме докосна това обещание.

***

Баба ми вече не се занимава с градинарство, а е модел... в Прага. Веднъж реших да и направя изненада и ѝ подарих модерни ярки дрехи. Направих и косата и я гримирах, направих и няколко снимки и ги публикувах във Фейсбук. Мой приятел, моден дизайнер, ги видя и я покани да стане модел във фотосесия за новата му линия. След това тя започна да получава още предложения от модни компании и се премести да живее в чужбина, за да работи като модел на дрехи за над 60-годишни.

***

Жена ми се прибра вкъщи ПЛЕШИВА. Шокирах се, защото тя имаше дълга, гъста и кафява коса. Исках да и се развикам, но когато ми каза, че е дарила косата си за перуки на онкоболни, останах поразен. Толкова се гордея с нея.Напиши коментар:


Публикувай