376 0

Андреа Бочели получи травма, падайки от кон

Милена Трачева

Световноизвестният италианският тенор Андреа Бочели получи травма, след като падна от кон в родния си град Лаятико. На мястото на инцидента е пристигнала кола на бърза помощ и хеликоптер, пише вестник Sun.

Певецът е бил откаран в болница в Пиза с хеликоптер.

58-годишният тенор, успокои своите почитатели в социалните мрежи, като написа, че се чувства добре и ако няма усложнения, скоро ще го изпишат.

Публикацията му в Twitter гласеше: "Скъпи приятели, бих искал да ви успокоя и да ви кажа, че се чувствам страхотно: беше просто тривиално падане от кон, прегръщам ви. — Андреа".

След появата на публикацията, феновете на гласовития италианец се втурнаха да му поднасят своите добри пожелания и да изразяват надеждите си той да се възстанови бързо, за да се върне отново на сцена.

Засега не е известно дали падането ще се отрази на предстоящите му ангажименти. Първият от тях е насрочен за 17-ти септември, когато трябваше да представи филма, заснет по автобиографията му — "Музиката на тишината".

В образа на тенора, чието име във филма е Амос Барди, се превъплъщава 25-годишния британски актьор Тоби Себастиан, а образа на неговия учител и ментор ще бъде изигран от Антонио Бандерас.

Андреа Бочели ослепява на 12-годишна възраст от глаукома.

Италия


Още по темата

Напиши коментар:


Публикувай